RAF: Διαγωνισμός φωτογραφίας από την Βρετανική ΠΑ – Δείτε τους φιναλίστ [pics]

Η Βασιλική Πολεμική Αεροπορία της Βρετανίας (RAF) επιδεικνύει τη δύναμη της στον ετήσιο διαγωνισμό φωτογραφίας για το 2019.

Οι καλύτερες φωτογραφίες της RAF δημοσιεύθηκαν και οι πολίτες κλήθηκαν να ψηφίσουν για την αγαπημένη τους, στον ετήσιο διαγωνισμό φωτογραφίας της Royal Air Force.

O Φωτογραφικός Διαγωνισμό της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας για το 2019 έγινε πρόσφατα στο Βασιλικό Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας στο Hendon.

Περισσότερες από 1.000 φωτογραφίες και 30 βίντεο εισήχθησαν και μοιράστηκαν σε 13 κατηγορίες, με τις καλύτερες εννέα εικόνες να κοινοποιούνται ώστε κριτής να είναι ο λαός.

«Κάθε μία από τις εκατοντάδες συμμετοχές μας θυμίζει την ικανότητα, τον επαγγελματισμό και τη θυσία του  προσωπικού μας, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε αυτόν τον διαγωνισμό, και την Πολεμική μας Αεροπορία εν γένει», δήλωσε ο Nick Bunting, Γενικός Γραμματέας της RAF.

Οι φιναλίστ θα συναγωνιστούν τώρα στην κατηγορία People’s Choice και όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν μπορούν να το κάνουν εδώ.

Η ψηφοφορία κλείνει στις 25 Σεπτεμβρίου τα μεσάνυχτα, με τον νικητή να ανακοινώνεται στις 3 Οκτωβρίου στην τελετή απονομής των βραβείων σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Πριγκιπικό Μουσείο.

Δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες.

Πηγή: Forces Net