«Ράμπο» από Τσετσενία: «Κλάμα» στο Twitter με στρατιώτη που πυροβολεί…αόρατους εχθρούς[vid]

Ένα απίστευτο βίντεο έχει γίνει «viral» τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά στο Twitter, με πρωταγωνιστή έναν Τσετσένο μαχητή, ενδεχομένως από τους επίλεκτους, όπως οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται, στρατιώτες του Καντίροφ, οι οποίοι πολεμούν στην Ουκρανία και δεν χάνουν ευκαιρία να προβάλλουν τις ικανότητές τους στα πεδία των μαχών.

Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο Τσετσένος στρατιώτης παρουσιάζεται σε μια δασώδη περιοχή με  σιδηροδρομικές ράγες να πυροβολεί «αόρατους εχθρούς» χωρίς καμία κάλυψη αφού εξάλλου δεν…δέχεται εχθρικά πυρά, ενώ στο τέλος του βίντεο στέλνει απειλητικό μήνυμα λέγοντας ότι «η Ουκρανία σύντομα θα πάψει να υπάρχει».

Όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινοποίησαν το συγκεκριμένο βίντεο με απίστευτους χαρακτηρισμούς για τον μαχητή του Καντίροφ, παρουσιάζοντάς τον ως «Ράμπο» που χτυπάει τρένο με Ουκρανούς, ενώ αρκετοί μίλησαν για μια ιδιαίτερη προσπάθεια να κάνει χιούμορ. Σε κάθε περίπτωση τα «viral» πλάνα έχουν προκαλέσει άφθονο γέλιο…όπως θα δείτε παρακάτω: