Ρωσία: Αξιωματικοί εξευτελίζουν Πούτιν και Σοϊγκού – «Ένας γ@@@νος πύραυλος στην ουκρανική Βουλή φτάνει» [vid]

Τη συνομιλία κατά την οποία οι δυο συνταγματάρχες του ρωσικού στρατού όχι μόνο «λούζουν» τον Βλαντιμίρ Πούτιν και χαρακτηρίζουν τον υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού, αλλά κοροϊδεύουν και το γεγονός όπως η Ρωσία δεν κατάφερε να κατακτήσει το Κίεβο, δημοσίευσε το Radio Free Europe/Radio Liberty σε ηχητικό «φωτιά».

Την κλήση κατά την οποία οι δυο Ρώσοι συνταγματάρχες αποκαλούν «γαμ@@@νο» τον Βλαντιμίρ Πούτιν και ανίκανο τον Σεργκέι Σοϊγκού υπέκλεψαν οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ουκρανίας: «Ένας γ@μ@μένος πύραυλος θα πρέπει να πετάξει στη Βουλή στο Κίεβο. Αυτό φτάνει, αυτό γ… φτάνει. Γιατί δεν πέταξε ένας γα@@@ενος πύραυλος; Είσαι γ@@@μένος, γα@@@λη Πούτιν», ξεκινά ο διάλογος, ο οποίος φέρεται να είναι μεταξύ του Ρώσου συνταγματάρχη Μακσίν Βλάσοβ και του συνταγματάρχη Βιτάλι Κοβτούν.

«Γιατί δεν πέταξε ένας πύραυλος στο Κίεβο; Κάτι δεν έγινε με τον σωστό τρόπο», προσθέτει ο ένας από τους συνταγματάρχες. Η κλήση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, υποκλάπηκε στις 14 Απριλίου. Από τα… κοσμητικά επίθετα των δυο Ρώσων συνταγματαρχών δεν γλιτώνει ούτε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοϊγκού, τον οποίο αποκαλούν εντελώς ανίκανο, έναν «γα@@@@νο σόουμαν» και τον κατηγορούν για τις «τρομακτικές απώλειες» του ρωσικού στρατού. Ο Βλάσοφ αποκαλεί επίσης τον στρατηγό Αλεξάντερ Ντβόρνικοφ, τον ανώτατο διοικητή της Ρωσίας στην Ουκρανία, «εντελώς ανόητο» και «ανεγκέφαλο γ@@…ο ηλίθιο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Με πληροφορίες από: Newsit / Φωτογραφία Reuters