Ρωσία: Πέντε drones κατευθύνονται προς τη Μόσχα [vid]

Μια ομάδα από πέντε drones με κατεύθυνση προς τη Μόσχα αποτυπώθηκαν σε βίντεο πριν από λίγη ώρα.

Τα drones την ώρα που καταγράφηκαν βρίσκονταν στην περιοχή Σερπούκοβ της Ρωσίας.

Το βίντεο με τα 5 μη επανδρωμένα αεροσκάφη είναι το ακόλουθο:

Μετά από αυτή την πληροφορία για την πιθανή έλευση των drones, περίπου 2000 άτομα απομακρύνθηκαν από κτίρια στο κέντρο της ρωσικής πρωτεύουσας, ενώ όπως κατέγραψαν κάμερες από την περιοχή σε video που μεταφορτώθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πυροσβεστικά οχήματα έκαναν την εμφάνισή τους «για παν ενδεχόμενο»…

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε πως η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα κατέστρεψε ουκρανικό drone στη Μόσχα, χωρίς να αναφερθούν θύματα ούτε σοβαρές υλικές ζημιές, ανακοίνωσε  τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να φθάσει στη Μόσχα, οι δυνάμεις της αντιαεροπορικής άμυνας κατέστρεψαν drone. Το κουφάρι του (…) κατέπεσε στον τομέα του εκθεσιακού κέντρου και δεν προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο κτίριο», έκανε γνωστό ο Σεργκέι Σαμπιάνιν, συμπληρώνοντας πως με βάση τις πρώτες πληροφορίες δεν υπήρξαν θύματα.

Νωρίτερα, δημοσιογράφος του πρακτορείου ειδήσεων Reuters μετέδωσε πως άκουσε ισχυρή έκρηξη κοντά στο «Σίτι» της Μόσχας, τομέα όπου υψώνονται αρκετοί ουρανοξύστες στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, μερικά χιλιόμετρα από το Κρεμλίνο.