Ρωσία: Σήμερα το πρωί το πολυαναμενόμενο διάγγελμα του Βλαντιμίρ Πούτιν

Εικάζεται πως το διάγγελμα Πούτιν αναβλήθηκε για λίγες ώρες, μετά την θύελλα των αντιδράσεων για τα επικείμενα "δημοψηφίσματα".

Onalert Newsroom
διάγγελμα Πούτιν

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από ώρα σε ώρα αναμένεται το περίφημο πλέον διάγγελμα του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Χωρίς να δίνεται καμία εξήγηση γιατί αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για το βράδυ της Τρίτης διάγγελμα, τα ρωσικά κανάλια μεταδίδουν μέσω Telegram πως το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Πούτιν θα μεταδοθεί μεταξύ 9 και 10 το πρωί της 21ης Σεπτεμβρίου, ώρα Μόσχας (8 με 9 ώρα Ελλάδας).

Θεωρείται βέβαιο ότι ο Πούτιν θα αναφερθεί στο θέμα των “δημοψηφισμάτων” περί προσάρτησης στην Ρωσία τμημάτων της Ουκρανίας, κάποια εκ των οπίων δεν είναι καν στον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων ή των φιλορώσων αυτονομιστών.

Εικάζεται δε πως το διάγγελμα Πούτιν αναβλήθηκε για λίγες ώρες, μετά την θύελλα των αντιδράσεων για τα επικείμενα “δημοψηφίσματα”.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το πλοίο που «ενοχοποιήθηκε» για την καταστροφή στο υποθαλάσσιο καλώδιο
ΚΟΣΜΟΣ

Φινλανδία: Ποινές φυλάκισης σε Ρώσο και Αζέρο για τη δολιοφθορά υποθαλάσσιων καλωδίων

Το Επαρχιακό Δικαστήριο του Ελσίνκι διέταξε τους δύο καταδικασθέντες να καταβάλουν από κοινού 1,9 εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση για τη ζημιά στις υποθαλάσσιες υποδομές