Ρωσία: Σωματοφύλακες του Πούτιν σκότωσαν επίστρατο που πλησίασε απειλητικά τον Ρώσο Πρόεδρο;

Χθες Πέμπτη, 20/10/2022, έγινε γνωστό πως ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν εγκατέλειψε την «ασφάλεια» της Μόσχας και επισκέφτηκε κέντρο εκπαίδευσης επίστρατων, στη Ριαζάν, λίγο έξω από την ρωσική πρωτεύουσα.

Όπως σας ενημέρωσε το OnAlert.gr, τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ανέφεραν ότι ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού εξήγησε στον Πούτιν πώς γίνεται η εκπαίδευση των επίστρατων, οι οποίοι έχουν κληθεί να υποστηρίξουν τη στρατιωτική προσπάθεια της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο Ρώσος Πρόεδρος βρήκε μάλιστα την ευκαιρία να ρίξει κάποιες βολές και όπως ήταν αναμενόμενο το στιγμιότυπο έγινε «viral» στο Διαδίκτυο.

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Πούτιν στο κέντρο εκπαίδευσης επίστρατων:

Όμως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ευρύτατα στο διαδίκτυο ένα άγνωστο περιστατικό από την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στη Ριαζάν.

Σύμφωνα με τον Igor Sushko, Ουκρανό που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει περισσότερους από 130.000 «ακόλουθους» στο Twitter, άνδρες της φρουράς του Πούτιν φέρονται να πυροβόλησαν και να σκότωσαν επίστρατο που πλησίασε τον Ρώσο πρόεδρο με «απειλητικές διαθέσεις».

Πάντα κατά τον Sushko, το βίντεο με τον Πούτιν να βγαίνει από τη λιμουζίνα του χρειάστηκε να «ανασκευαστεί», προφανώς για να αποκρυβεί το περιστατικό, όπως ανέφεραν πηγές της FSB αλλά και του Κρεμλίνου.

Κατά την ίδια ανάρτηση, οι αυτόπτες μάρτυρες και η οικογένεια του θύματος απειλήθηκαν προκειμένου να μην αποκαλύψουν το περιστατικό.

Αν και η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή, μεταδόθηκε αστραπιαία από τη Γαλλία και την Πολωνία, μέχρι την Κορέα!