Ρωσία: Στην θάλασσα συνετρίβη το AN-26 – Σπεύδουν στο σημείο παραπλέοντα σκάφη

Το αεροπλάνο, ένα AN-26, εκτελούσε πτήση από την περιφερειακή πρωτεύουσα Πετροπαβλόφσκ-Καμτσάτσκι προς την κωμόπολη Παλάνα

An-26

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ρωσικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εντόπισαν το σημείο στο οποίο ένα αεροπλάνο Antonov An-26 συνετρίβη στη θάλασσα, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, μετά την ανακοίνωση πως αγνοείται η τύχη ενός αεροπλάνου με 28 επιβαίνοντες που ετοιμαζόταν να προσγειωθεί στη ρωσική άπω ανατολή.

Πλοία καταπλέουν στο σημείο της συντριβής, έκαναν γνωστό οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με το RIA.

Το αεροπλάνο κατευθυνόταν στην κωμόπολη Παλάνα κοντά στην ακτή της Οχοτσκικής θάλασσας.

Το χρονικό

Νωρίτερα το πρωί (ώρα Ελλάδας) γινόταν γνωστό, από ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων που επικαλούνταν τις υπηρεσίες εθνικής ασφαλείας, ότι έχει χαθεί κάθε επαφή με ένα αεροπλάνο με 28 επιβαίνοντες, που πετούσε πάνω από τη χερσόνησο Καμτσάτκα στη ρωσική άπω ανατολή.

Το αεροπλάνο, ένα AN-26, εκτελούσε πτήση από την περιφερειακή πρωτεύουσα Πετροπαβλόφσκ-Καμτσάτσκι προς την κωμόπολη Παλάνα, στο βόρειο τμήμα της χερσονήσου, όταν έπαψε να εκπέμπει σήματα αναγνώρισης, εξήγησαν τα πρακτορεία Ιντερφάξ και RIA Novosti.

αεροπλάνο AN-26

Στους 28 επιβαίνοντες περιλαμβάνονται έξι μέλη του πληρώματος και ένα ή δύο παιδιά, μετέδωσαν τα πρακτορεία.

Δύο ελικόπτερα αναζητούν το αεροπλάνο που, σύμφωνα με διάφορες πηγές, μπορεί να έχει πέσει στη θάλασσα ή να έχει συντριβεί στο έδαφος κοντά σ’ ένα ανθρακωρυχείο που βρίσκεται κοντά στην Παλάνα.

Το πρακτορείο Ιντερφάξ μετέδωσε επικαλούμενο το τοπικό κέντρο μετεωρολογίας πως στην περιοχή επικρατούσε νέφωση.

https://twitter.com/dwnews/status/1412289173713686528?s=20

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ