Ρωσία: Έτοιμος κατά το 1/3 ο αγωγός Nord Stream-2

Ανακοινώσεις από την πετρελαϊκή εταιρεία Gazprom.

Ρωσία: Έτοιμος κατά το 1/3 ο αγωγός Nord Stream-2

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο αγωγός φυσικού αερίου Nord Stream-2 έχει ολοκληρωθεί κατά 34% και μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί υποθαλάσσια, στον πυθμένα της Θάλασσας της Βαλτικής, 830 χιλιόμετρα αγωγού, ανακοίνωσε η ρωσική πετρελαϊκή εταιρεία Gazprom.

Τα στοιχεία αυτά παρουσιάσθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε ο διευθύνων σύμβουλος της Gazprom Αλεξέι Μίλερ με τον πρόεδρο του εποπτικού συμβουλίου της εταιρείας Uniper (ένας από τους εταίρους της Gazprom στην κατασκευή του αγωγού Nord Stream-2) Μπέρνχαρντ Ρόιτερσμπεργκ, στην οποία συζήτησαν τρέχοντα ζητήματα συνεργασίας και παροχής φυσικού αερίου μέσω του αγωγού Nord Stream-2.  

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιράν - Ορμούζ
ΚΟΣΜΟΣ

Το Ιράν εξετάζει την απάντηση των ΗΠΑ στις προτάσεις της για το Ορμούζ και παράλληλα απειλεί να παραλύσει τα αεροδρόμια γειτονικών χωρών

«Αν γειτονικές χώρες συνεργαστούν με τις ΗΠΑ διακόπτοντας τις ιρανικές πτήσεις, η Τεχεράνη θα διασφαλίσει ότι τα αεροδρόμιά τους δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν», απειλεί το Ιράν