Ρωσία – ΗΠΑ: Το Κρεμλίνο απαντά στον Τραμπ

Ένα εικοσιτετράωρο πριν από την συνάντηση Πούτιν -Τραμπ, ο αμερικανός πρόεδρος, αναφέρθηκε στον "αποσταθεροποιητικό ρόλο της Ρωσίας"

Ρωσία – ΗΠΑ: Το Κρεμλίνο απαντά στον Τραμπ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα εικοσιτετράωρο πριν από την συνάντηση Πούτιν -Τραμπ, ο αμερικανός πρόεδρος, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στην Βαρσοβία όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, αναφέρθηκε στον “αποσταθεροποιητικό ρόλο της Ρωσίας”, προκαλώντας την αντίδραση του Κρεμλίνου.

“Διαφωνούμε με αυτή την προσέγγιση”, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ προς τους δημοσιογράφους, επισημαίνοντας ότι το Κρεμλίνο προσδοκά, η αμοιβαία κατανόηση να διέπει τις μελλοντικές σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Ηνωμένων Πολιτειών.

“Αυτός είναι ο λόγος ακριβώς που περιμένουμε την πρώτη αυτή συνάντηση μεταξύ των δύο προέδρων”, δήλωσε ο Πεσκόφ , προσθέτοντας ότι οι δύο πρόεδροι κατά την διάρκεια της συνάντησης αυτής “θα είναι σε θέση να ανταλλάξουν απόψεις για τα περισσότερα σημαντικά ζητήματα και (η συνάντηση) θα αποτελέσει μια ευκαιρία να εξηγήσουν και τελικά να κατανοήσουν ο ένας τις πραγματικές θέσεις του άλλου όσον αφορά τις διμερείς σχέσεις και όχι τις θέσεις τους όπως τις παρουσιάζουν τα μέσα ενημέρωσης”.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ