Ρωσία: Συμβόλαια άνω των 595 εκ δολαρίων θα υπογραφούν στην έκθεση «Army 2018»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός, Γιούρι Μπορίσοφ, για την έκθεση της αμυντικής βιομηχανίας «Army 2018», εκτιμώντας ότι η αξία των συμβολαίων που θα υπογραφούν θα ξεπεράσει τα μεγέθη της προηγούμενης χρονιάς.

Τα συμβόλαια για οπλισμό και στρατιωτικό εξοπλισμό που θα υπογραφούν στο πλαίσιο του φόρουμ της αμυντικής βιομηχανίας «Army 2018» στη Ρωσία θα υπερβούν την αξία των περσινών συμβολαίων, σύμφωνα με τον Ρώσο αναπληρωτή πρωθυπουργό, Γιούρι Μπόρισοβ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπόρισοβ δήλωσε ότι τα ποσά θα ξεπεράσουν τα 40 δισ. ρούβλια, ήτοι περίπου 595 εκατομμύρια δολάρια, της προηγούμενης χρονιάς.

«Εάν δεν με απατά η μνήμη μου, εγώ πέρυσι υπέγραψα (συμβόλαια) αξίας 40 εκατ. ρουβλιών. Φέτος, από κάθε παράμετρο, το φόρουμ ξεπερνά όλα τα ρεκόρ της προηγούμενης χρονιάς κατά περίπου 40%», δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Μπόρισοβ προχωρώντας στην εκτίμηση ότι θα υπάρξει υπέρβαση των ποσών των συμβολαίων της περσινής διοργάνωσης.

Σημειώνεται ότι ο Μπόρισοβ ανέλαβε τον Μάιο καθήκοντα αναπληρωτή πρωθυπουργού μετά από θητεία σχεδόν έξι ετών ως αναπληρωτής υπουργός Άμυνας.

Πηγή: Sputnik