SEAL έχασε τη ζωή του κατα την διάρκεια άσκησης – ΒΙΝΤΕΟ

Αμερικανός πεζοναύτης – Navy SEAL – έχασε τη ζωή του χθες, Τετάρτη, κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης με αλεξίπτωτα στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Ναυτικού το αλεξίπτωτο του πεζοναύτη δεν άνοιξε.
Διεξάγετε έρευνα για τα αίτια της βλάβης στο αλεξίπτωτο που προκάλεσε τον θάνατο του πεζοναύτη.

Οι πυροσβέστες κοντινού τμήματος ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση. Στο παρακάτω βίντεο οι πυροσβέστες μεταφέρουν το πτώμα του πεζοναύτη το οποίο κάλυψαν με την αμερικάνικη σημαία.

Ο πεζοναύτης ήταν μέλος της ειδικής στρατιωτικής μονάδας ONE (Special War Unit ONE)του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για το περιστατικό, όπως αναφέρει το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, ο πεζοναυτης “πέθανε από τραύματα που υπέστη κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης με αλεξίπτωτο.”

Το Πολεμικό Ναυτικό δεν διευκρίνισε τη φύση της εκπαίδευσης ούτε τις λεπτομέρειες του πραγματικού περιστατικού. Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων NBC στην εκπαίδευση με αλεξίπτωτα ελάβαν μέρος διαφορες μονάδες SEAL σε μια «απομακρυσμένη περιοχή εκπαίδευσης» του Περρής. Οι Navy SEALs,  (Sea, Air, Land units), θεωρούνται απο τις ελίτ μονάδες στο στρατό των ΗΠΑ. Ο κάθε πεζονάυτης των SEALs εχει περάσει απο μια αυστηρή και συχνά επικίνδυνη εκπαίδευση για να ενταχθεί στην ελιτ ομάδα.

Διαβάστε: Navy Seals – «Η άγνωστη ιστορία» – BINTEO

Ο πεζοναύτης ειναι ο τρίτος SEAL που έχασε την ζωή του κατα την διάρκεια εκπαίδευσης με αλεξίπτωτα το τελευταίο έτος.
Πρόσφατα έχασαν την ζωή τους 7 πεζονάυτες του Σώματος Πεζοναυτών MARSOC σε ελικόπτερο που συνετρίβη στην Φλόριντα.

Διαβάστε: MARSOC: Αυτή είναι η ελίτ μονάδα πεζοναυτών των ΗΠΑ – ΒΙΝΤΕΟ


IBT.com