Σερβία: Έκρηξη σε εργοστάσιο παραγωγής πυραυλικού καυσίμου – Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες

Σε ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στο εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικής ύλης «Trayal» στην κεντρική Σερβία, σκοτώθηκε ένας εργαζόμενος και 4 τραυματίστηκαν.

Σερβία

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στο εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικής ύλης «Trayal» στη πόλη Κρούσεβατς, στην κεντρική Σερβία, σκοτώθηκε ένας εργαζόμενος και τέσσερεις τραυματίστηκαν. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 9:00 η ώρα το πρωί στο τμήμα παραγωγής καυσίμου για πυραύλους.

Η υπηρεσία αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων ανακοίνωσε ότι δεν σημειώθηκε διαρροή χημικών ή άλλων επικίνδυνων ουσιών.

Οι τραυματίες, τρεις άντρες και μία γυναίκα, νοσηλεύονται στον νοσοκομείο της πόλης Κρούσεβατς και η κατάσταση της υγείας τους είναι σταθερή, αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ν. Πέλπας / Φωτογραφία αρχείου Reuters

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ