Σεβαστούπολη: Παγιδευμένο αυτοκίνητο τινάχτηκε στον αέρα – Νεκρός αξιωματικός του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας [vids]

Μάρτυρες αναφέρουν ότι η έκρηξη στην Σεβαστούπολη ήταν τόσο ισχυρή που σκόρπισε συντρίμμια σε μεγάλη απόσταση, ενώ δημιούργησε μια μεγάλη τρύπα κάτω από το όχημα.

Σεβαστούπολη

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια ισχυρή έκρηξη τάραξε την Σεβαστούπολη στην κατεχόμενη από τη Ρωσία Κριμαία. Ταχύτατα έγινε γνωστό πως εξερράγη αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε αξιωματικός του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας, η έδρα του οποίου βρίσκεται στην Σεβαστούπολη της Κριμαίας.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου από την πλευρά του οδηγού και ενεργοποιήθηκε εξ αποστάσεως.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που εκσφενδόνισε συντρίμμια σε μεγάλη απόσταση, ενώ δημιούργησε μια μεγάλη τρύπα κάτω από το όχημα.

Ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι στόχος – και θύμα – του εκρηκτικού μηχανισμού ήταν ο αξιωματικός της 41ου Στολίσκου Πυραυλακάτων του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, Βαλέρι Τρανκόφσκι.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ