Σκορπιοί το νέο φονικό όπλο των τζιχαντιστών!

Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που ειναι γνωστοι πλέον για τις ακραίες μεθόδους τους κατατην διάρκεια του λεγόμενου τζιχάντ (ιερού πόλεμου) εχουν σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror αναπτύξει βόμβες με ζωντανούς σκορπιούς!

Οπως γράφει η εφημερίδα το Ισλαμικό Κράτος εχει ξεκινήσει να χρησιμοποιεί βόμβες που περιέχουν ζωντανούς σκορπιούς στο τελευταίο του τρομοκρατικό όπλο.

Σύμφωνα με βρετανό στρατιωτικό εμπειρογνώμονα που μόλις επέστρεψε στη Βρετανία απο την χώρα το μικροσκοπικό αλλα φονικό έντομο τοποθετείται στα δοχεία και εκτοξεύται σε πόλεις και χωριά.

Ο Hamish de Bretton-Gordon, πρώην επικεφαλής των χημικών και βιολογικών όπλων για το στρατό και το ΝΑΤΟ, δήλωσε: “Είναι η απόλυτη τρέλα. Το Ισλαμικό Κράτος εχει κατασκευάσει εκρηκτικούς μηχανισμούς ειδικά για την εκτόξευση των σκορπιών.
Προωθούν το γεγονός ότι το κάνουν και αυτό δημιουργεί πανικό.
Οι σκορπιοί είναι ισχυροί- ακόμη και αν έχουν εκτοξευθεί σε απόσταση ενός ή δυο χιλιομέτρων, όταν το δοχείο σπάει χιλιάδες ωθούνται προς τα έξω και αρχίζουν να περπατάνε.
Μερικοί σκορπιοί είναι πολύ δηλητηριώδη, αλλά το κύριο πράγμα είναι η δημιουργία φόβου.»

Ο ειδικός δήλωσε στην εφημερίδα οτι οι “βόμβες δεν προκαλούν μεγάλο αριθμό θυμάτων, αλλά έχουν τεράστιο “ψυχολογικό αντίκτυπο».

Ο κ. de Bretton-Gordon – των Συστημάτων Προστασίας Avon – επέστρεψε από τη Βαγδάτη την περασμένη εβδομάδα, όπου συμβούλευε τις δυνάμεις ασφαλείας.
Ανώτεροι Ιρακινοί αξιωματούχοι ανέφεραν οτι τα “τερατα” χρησιμοποιούνται για τη στόχευση αμάχων σε περιοχές στα βόρεια της χώρας.

Το όπλο παραπέμπει σε ενα όπλο που χρησιμοποιούσαν οι Ιρακινοί πριν χιλιάδες χρόνια. Γέμιζαν γλάστρες με σκορπιούς – το 198 μ.Χ.. και τα «εκτόξευαν» ενάντια στους Ρωμαίους.

Πηγή – Mirror
Πηγή/Μετάφραση – OnAlert