Σοκάρει ο λοχαγός – serial killer: «Ένιωθα ωραία όταν την έπνιγα»

Αποσβολωμένη η Κύπρος παρακολουθεί τις καταιγιστικές και σοκαριστικές εξελίξεις στην υπόθεση της δράσης του 35χρονου serial killer, λοχαγού της Εθνικής Φρουράς που εμφανιζόταν στα θύματά του ως «Ορέστης». Ο κατηγορούμενος Νίκος Μεταξάς άφησε άφωνους τους ανακριτές με την κυνική ομολογία του.

«Όταν την έπνιγα, ένιωθα ωραία», είπε, σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, αναφερόμενος στην άτυχη Μέρι Ρόουζ, μια γυναίκα από τις Φιλιππίνες, το πρώτο αναγνωρισμένο θύμα του 35χρονου serial killer. Είναι το πρώτο θύμα που βρέθηκε στο φρεάτιο του θανάτου, στο Μιτσερό, όπου οι έρευνες με τη συμμετοχή ΟΥΚ, Πυροσβεστικής και με τη βοήθεια από ιδιώτες, συνεχίζονται για να εντοπιστούν κι άλλα θύματα του 35χρονου.

Επειδή ένιωσε ωραία όταν σκότωσε την άτυχη γυναίκα από τις Φιλιππίνες, αποφάσισε να το ξανακάνει, είπε. Έτσι, επεδίωξε να γνωρίσει ακόμη μια γυναίκα από τις Φιλιππίνες, την Άριαν Παλάνας Λοσάνο. «Μου άρεσαν οι Φιλιππινέζες» είπε με τον ίδιο κυνικό τρόπο στους ανακριτές. Το δεύτερο θύμα του, υποστήριξε, το έπνιξε ενώ έκαναν έρωτα. Και την Άριαν τη γνώρισε μέσα από συγκεκριμένο site γνωριμιών.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsit.gr