Στρατιωτίνες… «σούπερ – μοντέλα»! ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Πηγή – CBS
Μετάφραση-Επιμέλεια – OnAlert

Την προηγούμενη βδομάδα ξεκίνησε η New York Fashion Week, η εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.
Ωστόσο η πρώτη επίδειξη μόδας δεν ηταν απο σουπερ-μοντέλα επαγγελματίες, αλλα απο σουπερ-μοντέλα… της ζωής των ενόπλων δυνάμεων, που για μερικούς ειναι και τα απόλυτα πρότυπα.

Στην επίδειξη μόδας έλαβαν μέρος 14 γυναίκες στρατιωτικοί. Πολλές απο αυτες έλαβαν μερός σε αποστολές στο Ιράκ και το Αφγανιστάν. Μερικές ειναι βετεράνοι ενω ορισμένες εξακολουθούν να ειναι σε ενεργό υπηρεσία.

Η Lacey Szekley και η Kelly Smith είναι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας και αδελφές και όπως δήλωσαν στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS:

«Θέλεις να εισαι σε θέση να υπηρετήσεις τη χώρα σου, ως μέλος των ενοπλων δυνάμεων, ως βετεράνος, αυτό είναι κάτι που έχεις στην καρδιά σου,» «Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα θέλεις πάντα να έχεις τα μαλλιά σου πίσω, να μην φοράς καθόλου μακιγιάζ και να έχεις βαρετά νύχια!”

Σχεδιαστές όπως οι Calvin Klein, Michael Kors και Betsey Johnson δώρισαν φορέματα για την πασαρέλα, που έγινε με στόχο την καλύτερη ενημέρωση του κοινου ως προς την μετάβαση των στρατιωτικών απο την στρατιωτική στην πολιτική ζωή.

Η Lacey αποσύρθηκε από τη θέση της ως πιλότος ελικοπτέρων του στρατού το 2012.
«Είναι η δουλειά σου, είναι η ταυτότητά σου, αυτό είναι το ποιος είσαι για ένα πραγματικά μεγάλο χρονικό διάστημα, και οταν σταματήσεις, το χάνεις αυτο και πρέπει να ξεκινήσεις απο το μηδέν”, είπε.

Οι γυναίκες που ειναι πιο ανετες με άρβυλα από οτι ειναι με φορέματα κοκτέιλ, εκτίμησαν το “μάθημα πασαρέλας” από την επαγγελματία Σουπερ-μοντελο Hilary Rhoda.
“Τους είπα απλα να διασκεδάσουν, και πραγματικά να απολαύσουν τη στιγμή», δήλωσε ο Rhoda.

Η γνωστή Makeup artist Bobbi Brown επέλεξε αυτή η πασαρέλα να ειναι και η μόναδική της κατά τη διάρκεια της New York Fashion Week.

«Τόσα πολά απο αυτα που νοιώθουμε βασίζονται στην εμφάνιση μας” είπε η Μπράουν. “Το Μακιγιάζ, το concealer μια άλλη κόμμωση σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα και δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.”

Για την Kelly, το πεδίο της μάχης δεν ηταν τίποτα σε σχέση με την πασαρέλα! “ ‘Οκ, γύρισα απο το Κουβέιτ, πολέμησα στο Ιράκ, ποσο δύσκολο μπορεί να ειναι να περπατήσω λιγα μέτρα’, Και όμως για κάποιο λόγο ειναι απόλυτα τρομακτικό!”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πηγή – CBS
Μετάφραση-Επιμέλεια – OnAlert

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιές χώρες έχουν τις πιο όμορφες στρατιωτίνες;

Οι γυναίκες του ισραηλινού στρατού όπως δεν τις έχετε ξαναδεί! ΦΩΤΟ

Σουηδέζες στο Αφγανιστάν! Τι κάνουν οι βόρειες στρατιωτίνες εκεί; ΒΙΝΤΕΟ