Su 35: Δεν πετάει, χορεύει στον αέρα! Εκπληκτικό βίντεο μ΄ ένα αεροσκάφος θαύμα

Δεν πετάει. Χορεύει. Το Su-35 των Ρώσων εκπλήσσει τους πάντες κάθε φορά που κάνει επίδειξη των δυνατοτήτων του στον αέρα. Το αεροσκάφος απλά …δεν παίζεται.

Κατά τις δοκιμές που έγιναν στο τέλος του 2012, το μαχητικό Su-35 ανέπτυξε ταχύτητα 2.500 χλμ/ώρα και ανέβηκε σε ύψος 19 χλμ. Η μέγιστη εμβέλειά του είναι 3.400 χλμ και η ακτίνα επιχειρησιακής δράσης 1.600 χλμ. Το μαχητικό είναι εφοδιασμένο με πυροβόλο των 30 χλστ, 12 πυλώνες μεταφοράς πυραύλων και βομβών ενώ το συνολικό βάρος του πολεμικού φορτίου του φτάνει τους 8 τόνους. Το αεροσκάφος μπορεί να ανιχνεύσει εναέριους στόχους σε απόσταση μεγαλύτερη των 400 χλμ.

Το υπερσύγχρονο μαχητικό «υπερ-υψηλής ευελιξίας» Su-35 της εταιρίας Sukhoi, το οποίο ανήκει στη γενιά 4++, θα εξοπλίσει τη ρωσική Πολεμική Αεροπορία με 48 αεροσκάφη της έκδοσης Su-35C, όπως προβλέπει το συμβόλαιο με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας που υπογράφηκε το 2009. Το σύνολο των μαχητικών αναμένεται να παραδοθεί μέσα στο 2015, ενώ ο αριθμός που θα παραγγελθεί στη συνέχεια πιθανώς θα είναι άλλα τόσα.
Πρώτος αγοραστής των ρωσικών αεροσκαφών από το εξωτερικό, θα είναι η Κίνα.

Απλά θαυμάστε το.