Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Εντοπίστηκε «ύποπτο πακέτο» στην οικία των Κλίντον και των Ομπάμα

Ένα ύποπτο πακέτο εντοπίστηκε στο σπίτι της Χίλαρι και του Μπιλ Κλίντον στην Νέα Υόρκη. Η τοπική αστυνομία διεξάγει τις έρευνες φυσικά μαζί με το FBI και τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

Γρήγορα οι ομοσπονδιακές Αρχές ανέλαβαν υπό τον έλεγχό τους την έρευνα, μετά το ύποπτο πακέτο που βρέθηκε στο σπίτι του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και της συζύγου του, Χίλαρι.

Την έκτακτη είδηση μετέδωσε το αμερικανικό Fox News, με το Russia Today να δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Κι αυτό διότι μιλάει μεν για «ύποπτο πακέτο», ωστόσο συμπληρώνει πως ενδέχεται το πακέτο αυτό να περιέχει εκρηκτικό μηχανισμό παρόμοιο με αυτόν που στάλθηκε στο σπίτι του δισεκατομμυριούχου, Τζορτζ Σόρος, μόλις χθες, Τρίτη 23.10.2018!

Εδώ να σημειωθεί πως το σπίτι των Κλίντον βρίσκεται στην Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Chappaqua του Γουέστσεστερ. Την ίδια περιοχή, δηλαδή, που βρίσκεται και το σπίτι του Τζορτζ Σόρος.

Δεν πέρασαν παρά λίγα λεπτά από την δημοσιοποίηση της είδησης για τον εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του ζεύγους Κλίντον και «έσκασε» έκτακτη είδηση από το Reuters πως ύποπτο πακέτο στάλθηκε και στο σπίτι του ζεύγους Ομπάμα.

Πηγή: Newsit.gr