Συγκλονιστικό βίντεο συντριβής μαχητικού στη Λιβύη

Το παρακάτω βίντεο συντριβής μαχητικού στη Λιβυή ειναι συγκλονιστικό καθώς όχι μόνο ηταν μοιραίο για τον πιλότο αλλα και επειδή πίσω απο την μοιραία πτώση κρύβεται αλλη μια συντριβή μαχητικού αεροσκάφους που έγινε μόλις πριν λίγες μέρες.

Η μοίρα ειναι σκληρή μερικές φορές, καθώς κατα την διάρκεια μνημόσυνου για πιλότο που έχασε την ζωή του οταν συνετρίβη το αεροσκάφος του πριν λίγες μέρες, το πλήθος έγινε μάρτυρας για άλλη μια μοιραία πτώση αεροσκάφους.

Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας στην αεροπορική βάση του Τομπρούκ δήλωσε οτι το μαχητικό τύπου Mig συνετρίβη ως αποτέλεσμα βλάβης. Υπάρχουν αναφορές ότι εκτός απο τον πιλότο του αεροσκάφους σκοτώθηκε κι ένα νεαρό αγόρι.

Ο πιλότος που έχασε την ζωή του στο τραγικό ατύχημα ηταν ο Rafa Al-Farani. Ο Farani ήταν 50 ετών και ζολυσε στο Τομπρούκ με την οικογένειά του.

Το δυστύχημα έγινε κατά τη διάρκεια τελετής της Πολεμικής Αεροπορίας για τον αξιωματικό Ibrahim Al-Manifi ο οποίος πέθανε το Σάββατο, όταν το αεροσκάφος του υπέστη τεχνική βλάβη πάνω από την Μπέιντα ενώ κατευθυνόταν από το Τομπρούκ στην Βεγγάζη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λιβύη: Άρωμα τρομοκρατίας 11ης Σεπτεμβρίου

Συντριβή μαχητικού στην Καλιφόρνια – ΒΙΝΤΕΟ

17 στρατιώτες εντοπίστηκαν 60 χρόνια μετά τη συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους

Τραγωδία HELIOS – Από τι έπεσε, τι είδαν τα F 16; Συγκλονιστικά ΒΙΝΤΕΟ