Συγκλονιστικό βίντεο – Η «σωτήρια» αδρεναλίνη Ουκρανού στρατιώτη που δέχεται πυρά ενώ οδηγεί [vids]

Ένα απίστευτο βίντεο έχει γίνει «viral» τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αποτυπώνει με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο την καθημερινότητα των στρατιωτών στα πεδία των μαχών στην Ουκρανία, όπου η ζωή τους βρίσκεται υπό διαρκή απειλή και μπορεί να σκοτωθούν ανά πάσα στιγμή είτε από κάποια πυραυλική επίθεση και βομβαρδισμό είτε από πυρά.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, δύο Ουκρανοί στρατιώτες βρίσκονται σε αμάξι, το οποίο κινείται με μεγάλη ταχύτητα σε περιοχή όπου βρίσκονται Ρώσοι στρατιώτες, όταν ο οδηγός δέχεται πυρά από τυφέκιο, ωστόσο λόγω της αδρεναλίνης ο ίδιος διατηρεί την ψυχραιμία του, δεν χάνει την συγκέντρωσή του και τα ενστικτώδη αντανακλαστικά τον σώζουν.

Την ίδια στιγμή, ο συνοδηγός προσπαθεί να τον βοηθήσει και να ελέγξει την κατάσταση, καθώς και οι δύο γνωρίζουν ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να χαθεί ο έλεγχος του αμαξιού και να τραυματιστούν από τροχαίο σε μια περιοχή όπου οι εχθρικές δυνάμεις θα μπορούν να τους περικυκλώσουν και είτε να τους σκοτώσουν είτε να τους αιχμαλωτίσουν. Σε κάθε περίπτωση τα πλάνα είναι συγκλονιστικά.