Σύγκρουση Eurofighter: Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τα συντρίμμια – ΦΩΤΟ

Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες από τα συντρίμμια της απίστευτης σύγκρουσης των δύο Eurofighter στην Γερμανία. Εξαρτήματα των δύο αεροσκαφών κατέπεσαν σε δασική περιοχή αλλά και σε κατοικημένη χωρίς να έχει αναφερθεί ακόμη τραυματισμός.

To απίστευτο περιστατικό συνέβη πάνω από την μικρή πόλη Malchow, η οποία βρίσκεται περίπου 80 χιλιόμετρα μακριά από τη γερμανική πόλη Schwerin. Τα δύο αεροσκάφη έχουν πέσει σε κατοικημένη περιοχή όπως αναφέρουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Απ΄ό,τι όλα δείχνουν οι δύο πιλότοι κατάφεραν να εγκαταλείψουν εγκαίρως τα αεροσκάφη μέσω του συστήματος εκτόξευσης, ο ένας από τους δυο μάλιστα έχει ήδη εντοπιστεί ζωντανός στην κορυφή ενός δέντρου.

Τα συντρίμμια των κατεστραμμένων αεροσκαφών έχουν πέσει σε ένα κοντινό δάσος και έχουν πιθανώς προκαλέσει πυρκαγιά. Από βίντεο που κυκλοφορεί στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης φαίνεται μαύρος καπνός πάνω από το σημείο της συντριβής. Ορισμένα τμήματα των αεροσκαφών έπληξαν επίσης μια κατοικημένη περιοχή, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα, SVZ.

Τα αεροσκάφη ανήκαν στην Μοίρα 73 «Steinhoff» της Πολεμικής Αεροπορίας, η οποία σταθμεύει στην περιοχή του Ροστόκ.

 

Sotiri Dimpinoudis@sotiridi

: Just in – Reports of that Two Eurofighter jets have crashed into each other, over northern Fleesensee lake near the town of Malchow in .

90 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
RT Deutsch

@RT_Deutsch

+++ EIL +++ Zwei Eurofighter-Jets in Mecklenburg-Vorpommern abgestürzt https://de.rt.com/1×25