Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας.

Τρεις Παλαιστίνιοι μέλη της ίδιας οικογένειας που επέβαιναν σε αυτοκίνητο σκοτώθηκαν σε νέα ισραηλινή επίθεση στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσαν παλαιστινιακές ιατρικές πηγές.

Συνολικά, οκτώ Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από το πρωί. Σε άλλη επίθεση, λίγο νωρίτερα, έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι ανάμεσά τους και ένα πεντάχρονο παιδί και μια 20χρονη γυναίκα.
Ένας πενηντάχρονος αγρότης έχασε τη ζωή του στην πόλη Μπέιτ Λαχίγια στα βόρεια Παλαιστινιακά Εδάφη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Η Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό του Ισραήλ επανέλαβαν από νωρίς σήμερα το πρωί τους βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας.

«Ο αριθμός των μαρτύρων έφτασε τους 80» μετά το θάνατο τριών αντρών σε επίθεση με στόχο τη συνοικία Ζεϊτούν, στην πόλη της Γάζας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας Ασράφ αλ Κούντρα.
Εκτός από τον βομβαρδισμό της συνοικίας Ζεϊτούν, η ισραηλινή αεροπορία κατέστρεψε και ένα κτίριο της αστυνομίας στην πόλη της Γάζας, στη διάρκεια της νύχτας. Την Λωρίδα της Γάζας βομβάρδισε και το ισραηλινό Πολεμικό Ναυτικό.

Στο μεταξύ, το Ισραήλ άλλαξε τους αεροδιαδρόμους για τα αεροσκάφη που χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ, εξαιτίας της εκτόξευσης ρουκετών από τη Γάζα, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της ισραηλινής Πολιτικής Αεροπορίας Γκιορά Ρομ.
Ο Ρομ διευκρίνισε, μιλώντας στο στρατιωτικό ραδιόφωνο, πως οι νέοι κανόνες για το αεροδρόμιο ισχύουν από το Σάββατο, μετά την εγκατάσταση στην περιοχή μονάδα αναχαίτισης πυραύλων. »Λόγω της αλλαγής των αεροδιαδρόμων δεν υπάρχει κίνδυνος», επεσήμανε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνάντηση του Ερντογάν με τον ηγέτη της Χαμάς.


ΒΙΝΤΕΟ: Η ακριβή ασπίδα του Ισραήλ. 29εκ. δολάρια σε 3 μέρες το κόστος της Χαμάς!