Συρία: Το Ιράν και η Ρωσία καθυστερούν την εκκένωση του Χαλεπίου

Το Ιράν και οι παραστρατιωτικές του ομάδες, με τη συνδρομή της Ρωσίας, καθυστερούν την εφαρμογή της συμφωνίας για την εκκένωση των ανατολικών περιοχών του Χαλεπίου.

Συρία: Το Ιράν και η Ρωσία καθυστερούν την εκκένωση του Χαλεπίου

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Το Ιράν και οι παραστρατιωτικές του ομάδες, με τη συνδρομή της Ρωσίας, καθυστερούν την εφαρμογή της συμφωνίας για την εκκένωση των ανατολικών περιοχών του Χαλεπίου, υποστηρίζει η οργάνωση Αχράρ Αλ Σαμ.

Ο εκπρόσωπος της ανταρτικής οργάνωσης Αχράρ Αλ Σαμ, που συμμετέχει στις συνομιλίες που διεξάγονται, δήλωσε πως το Ιράν και οι παραστρατιωτικές του ομάδες, καθυστερούν την εφαρμογή της συμφωνίας εκκένωσης του Χαλεπίου, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκένωση δύο σιιτικών χωριών προς τις περιοχές που ελέγχουν οι δυνάμεις του συριακού στρατού.

Ο ίδιος εκπρόσωπος υποστήριξε ότι η Ρωσία έχει αποτύχει στον περιορισμό της δράσης των παραστρατιωτικών που ελέγχονται από το Ιράν, ώστε να ολοκληρωθεί η εκκένωση του Χαλεπίου, τονίζοντας ότι η Μόσχα θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, όπως αυτές απορρέουν από τη συμφωνία ειρήνευσης για την εκκένωση των ανατολικών περιοχών της αναφερόμενης πόλης.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ό επικεφαλής της CIA
ΚΟΣΜΟΣ

Ο επικεφαλής της CIA συναντήθηκε με τον αλ Σίσι στο Κάιρο – Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για ραγδαία κλιμάκωση των εντάσεων στη Μέση Ανατολή

Ο Αιγύπτιος πρόεδρος υπογράμμισε «την ύψιστη σημασία της επίλυσης των περιφερειακών κρίσεων μέσω πολιτικών και διπλωματικών μέσων»