Συρία: Στο Ιντλίμπ ξεκίνησαν να βιντεοσκοπούν στημένες επιθέσεις με «χημικά»

Σύμφωνα με το Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία.

Onalert Newsroom
Συρία: Στο Ιντλίμπ ξεκίνησαν να βιντεοσκοπούν στημένες επιθέσεις με «χημικά»

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έχουν ξεκινήσει να βιντεοσκοπούν στημένες επιθέσεις με «χημικά» στη Συρία, αναφέρουν κάτοικοι στο Ιντλίμπ, σύμφωνα με το Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία.

Όπως αναφέρει το Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία, όλα τα ψεύτικα πλάνα με «χημικές επιθέσεις» αναμένεται να σταλούν στα τηλεοπτικά κανάλια μέχρι το τέλος της ημέρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η βιντεοσκόπηση μιας ψεύτικης επίθεσης με «χημικά όπλα έχει ήδη ξεκινήσει στην περιοχή Τζισρ αλ Σουγκούρ.

Στην περιοχή βρίσκονται από το πρωί τηλεοπτικά συνεργεία από κανάλια της Μέσης Ανατολής, καθώς και το παράρτημα ενός εκ των κορυφαίων τηλεοπτικών καναλιών των ΗΠΑ.

«Η… πλοκή περιέχει σκηνές που δείχνουν τα Λευκά Κράνη να “βοηθούν” τους κατοίκους του Τζισρ αλ Σουγκούρ, αφότου ο συριακός στρατός φέρεται να χρησιμοποίησε τις αποκαλούμενες “βόμβες — βαρέλια”», τονίζει το Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης.

Την ίδια στιγμή, ο ρωσικός στρατός αναφέρει ότι έχουν μεταφερθεί στην περιοχή ουσίες με βάση το χλώριο, προκειμένου η «επίθεση» να είναι πιο πειστική.

Πηγή: Sputnik

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σαουδική Αραβία - Χούθι
ΚΟΣΜΟΣ

Σαουδική Αραβία: Αναχαιτίστηκε πύραυλος στην περιοχή της Μεδίνας – Διαψεύδουν οι Χούθι

Η σαουδαραβική Πολιτική Άμυνα εξέδωσε προειδοποίηση για πιθανό κίνδυνο στην περιοχή του Γιανμπού όπου βρίσκεται ο κύριος πετρελαϊκός τερματικός σταθμός του βασιλείου

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ
ΤΟΥΡΚΙΑ

Ερντογάν για τις αμερικανικές ενδιάμεσες εκλογές: «Οι σχέσεις μας με τις ΗΠΑ στηρίζονται σε στέρεα θεμέλια»

Ο Τούρκος πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι η Άγκυρα θα συνεχίσει τον στενό διάλογο τόσο με την αμερικανική κυβέρνηση όσο και με τα δύο νομοθετικά σώματα των ΗΠΑ

Το πλοίο που «ενοχοποιήθηκε» για την καταστροφή στο υποθαλάσσιο καλώδιο
ΚΟΣΜΟΣ

Φινλανδία: Ποινές φυλάκισης σε Ρώσο και Αζέρο για τη δολιοφθορά υποθαλάσσιων καλωδίων

Το Επαρχιακό Δικαστήριο του Ελσίνκι διέταξε τους δύο καταδικασθέντες να καταβάλουν από κοινού 1,9 εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση για τη ζημιά στις υποθαλάσσιες υποδομές