Τα ήπιε και τα έβγαλε όλα στη φόρα ναύτης του αεροπλανοφόρου USS George HW Bush – ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος ξέσπασε στις ΗΠΑ, με το περιστατικό του αμερικανού ναύτη του αεροπλανοφόρου USS George HW Bush, που ενώ ήταν σε άδεια, τα ήπιε και βγήκε στους δρόμους γυμνός, μέχρι να τον σταματήσει βιαίως η τοπική αστυνομία στην Virginia των ΗΠΑ.

Ένας ναύτης του αεροπλανοφόρου USS George HW Bush του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ προκάλεσε χάος κατά την διάρκεια της άδειας του. Ο ναύτης υπό την επήρεια του αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών έτρεχε γυμνός μέσα σε χώρο στάθμευσης μεγάλου ψυχαγωγικού πάρκου.

Το γυμνό τρέξιμο του εντός του χώρου του πάρκου, έφερε σε δύσκολη θέση τους επισκέπτες του πάρκου και τους περαστικούς, αλλά και την τοπική αστυνομία του James City County, που είχε το ατυχές καθήκον να παλέψουν μαζί του για να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.


Ο ναύτης έγινε βίαιος και αντιστάθηκε στους αστυνομικούς, οι οποίοι αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση taser για να τον ακινητοποιήσουν, να τον συλλάβουν και να τον μεταφέρουν σε κοντινό νοσοκομείο για θεραπεία «καθώς ήταν μεθυσμένος και υπό την επήρεια παράνομων ναρκωτικών ουσιών», ανέφερε ο αναπληρωτής επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας,

Ο γυμνός ναύτης κατηγορείται για αντίσταση και επίθεση κατά της αρχής, προσβολή της δημοσίας αιδούς, σκόπιμη βλάβη και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης.

Πηγή RT.com, φωτογραφία αρχείου Reuters