ΒΙΝΤΕΟ: Το F 22 βλάπτει σοβαρά την υγεία! Μετά τους πιλότους, αρρωσταίνουν και οι μηχανικοί!

Το F 22 βλάπτει σοβαρά την υγεία! Δεν αναφερόμαστε μόνο στο γνωστό πρόβλημα που υπήρχε στο σύστημα παροχής οξυγόνου στους πιλότους ,το οποίο προκαλούσε υποξία και τουλάχιστον έναν θάνατο χειριστή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν πολλοί μηχανικοί οι οποίοι εργάζονται γύρω από τα αεροσκάφη αναφέρουν πλέον υψηλά ποσοστά προβλημάτων υγείας!
Σ΄ότι αφορά στους πιλότους των F 22, η αμερικανική αεροπορία υποστηρίζει ότι με τις διορθωτικές κινήσεις που έκανε έχει λύσει όλα τα τεχνικά θέματα που είχαν να κάνουν με την παροχή οξυγόνου στους πιλότους. Ωστόσο δεν έχει λύσει …τον βήχα Raptror! Σχεδόν όλοι οι πιλότοι του F 22 Raptor πάσχουν από έναν επίμονο βήχα. Χήρα πιλότου που αυτοκτόνησε είχε αναφέρει ότι ο βήχας αυτός τον ταλαιπωρούσε αφάνταστα.

Η εξήγηση που δίνουν ιατρικές πηγές έχει να κάνει και πάλι στο οξυγόνο και συγκεκριμένα στις υψηλές συγκεντρώσεις οξυγόνου -πάνω από 60%- που παρατηρούνται κατά τη διάρκεια των πτήσεων με F 22.

Όσον αφορά τους μηχανικούς, η αμερικανική αεροπορία δεν δείχνει να συμμερίζεται τις απόψεις τους για την πρόκληση ασθενειών από την επαφή τους με τα συστήματα του F 22.

Έχει αποκλείσει τυχόν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία τους από διαρροές τοξικών υγρών και επικίνδυνων σωματιδίων που να προέρχονται από το αεροσκάφος. Αναζητούνται οι αιτίες που προκαλούν τις ασθένειές τους, οι οποίες έχουν να κάνουν πάλι με το αναπνευστικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το F 22,οδήγησε τον άνδρα μου στην αυτοκτονία»! Σοκ στις ΗΠΑ από γυναίκα αυτόχειρα πιλότου!

Εντόπισαν το πρόβλημα των F 22 που είχε σκοτώσει ένα πιλότο.Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ ποια ήταν η αιτία

F 22.Ότι πρόβλημα κι αν έχει είναι σούπερ-αεροπλάνο.Δείτε το βίντεο