Η επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας σε βίντεο – Πως μπήκαν στο εβραϊκό παντοπωλείο

Το Παρίσι από πόλη του φωτός μετατράπηκε τα τελευταία 24ωρα σε πόλη της κολάσεως. Οι επιθέσεις ακραίων ισλαμιστών αλλά και η αποτυχία των ειδικών δυνάμεων της γαλλικής αστυνομίας σε μία περίπτωση να διαχειριστούν την κατάσταση άφησαν πίσω τους 12 νεκρούς. Μόνο οι τρεις είναι τρομοκράτες.

Τα δύο βίντεο που δόθηκαν στην δημοσιότητα δείχνουν τις δύο επιχειρήσεις που έγιναν εναντίον των τρομοκρατών. Το πρώτο από την επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας στο εβραϊκό σούπερ μάρκετ, όπου έπεσε νεκρός ο Αμεντί Κουλιμπαλί ,αλλά σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν βαριά πολίτες όμηροι.Αρχικά η επιχείρηση χαρακτηρίστηκε φιάσκο. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο φανατικός ισλαμιστής είχε σκοτώσει τους πολίτες πολύ πριν από την επιχείρηση.

Το δεύτερο βίντεο είναι από την επιχείρηση εναντίον των Σαΐντ και Σερίφ Κουασί, νοτιοανατολικά του Παρισιού. Και οι δύο έπεσαν νεκροί.

Ένα στέλεχος των ειδικών δυνάμεων τραυματίστηκε σε αυτή την επιχείρηση, σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας. Ο όμηρος απελευθερώθηκε σώος και ασφαλής.