Τουρκία – Ρωσία: Αντάρτες κατέρριψαν ρωσικό ελικόπτερο – ΒΙΝΤΕΟ

 Σύροι μαχητές άνοιξαν πυρ σήμερα εναντίον ενός ρωσικού ελικοπτέρου αναγκάζοντάς το να πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση σε μία περιοχή που βρίσκεται κοντά στην ελεγχόμενη από τις κυβερνητικές δυνάμεις επαρχία Λαττάκεια, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Συριακή ανταρτική οργάνωση, που έχει προμηθευτεί αμερικανικούς πυραύλους Tow, ανέφερε πως οι μαχητές της χτύπησαν το ελικόπτερο με αντιαρματικό πύραυλο.

Στο παρακατω βίντεο που ανέβασε χρήστης στο Twitter εικάζεται οτι φαίνεται η στιγμή που το ελικόπτερο κάνει αναγκαστική προσγείωση, ενω ακούγεται το «Ο Θεός ειναι Μεγάλος» (Allahu Akbar). 


Νωρίτερα η Τουρκία κατέρριψε ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος που σύμφωνα με την ‘Αγκυρα παραβίαζε τον τουρκικό εναέριο χώρο στα τουρκοσυριακά σύνορα. Δειτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Εκτακτη σύνοδος του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες θα διεξαχθεί στις 17.00 τοπική ώρα (18.00 ώρα Ελλάδος) «κατόπιν αιτήματος της Τουρκίας», ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Συμμαχίας.
“Πισώπλατη μαχαιριά από τους συνεργάτες των τρομοκρατών” χαρακτήρισε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν την κατάρριψη του SU-24 από τους Τούρκους. “Οι πιλότοι μας δεν αποτελούσαν σε καμία περίπτωση απειλή για την Τουρκία,είναι προφανές”,είπε ο Πούτιν.