Ο τουρκικός Τύπος σήμερα

Η άφιξη του αντιπροέδρου του Ιράκ στην Άγκυρα ο οποίος καταδικάστηκε σε θάνατο απο τη Βαγδάτη αλλά και ο πιθανός υποψήφιος πρωθυπουργός του Ερντογάν είναι τα βασικά θέματα του τουρκικού Τύπ\που.

Onalert Newsroom
Ο τουρκικός Τύπος σήμερα

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

«Μείνε όσο θέλεις» είναι ο τίτλος της Ηürriyet. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως ο αντιπρόεδρος του Ιράκ Χασιμί ο οποίος καταδικάστηκε σε θάνατο από ιρακινό δικαστήριο, ήρθε στην Άγκυρα και συναντήθηκε με τον Νταβούτογλου. Η Hürriyet, γράφει πως «η Τουρκία έστειλε σκληρό μήνυμα στη Βαγδάτη και είπε στον Χασιμί να μείνει όσο θέλει».

«Ο υποψήφιος πρωθυπουργός του Ερντογάν είναι οι Γιαλτσίν Άλπογαν» είναι ο τίτλος της Taraf. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα ο τούρκος πρωθυπουργός σχεδιάζει να δείξει ως υποψήφιο τον Άλπογνα , όταν ο ίδιος θα γίνει πρόεδρος της δημοκρατίας.

«Η οργή της Σμύρνης για τη σημαία» είναι ο τίτλος της Sözcü. H εφημερίδα αναφέρει πως τα σχέδια της τουρκικής κυβέρνησης για την ακύρωση κάποιων τελετών για την κατάκτηση της Σμύρνης πριν από 90 χρόνια, προκάλεσε την αντίδραση χιλιάδων κατοίκων της πόλης.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ
ΤΟΥΡΚΙΑ

Ερντογάν για τις αμερικανικές ενδιάμεσες εκλογές: «Οι σχέσεις μας με τις ΗΠΑ στηρίζονται σε στέρεα θεμέλια»

Ο Τούρκος πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι η Άγκυρα θα συνεχίσει τον στενό διάλογο τόσο με την αμερικανική κυβέρνηση όσο και με τα δύο νομοθετικά σώματα των ΗΠΑ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Λι Τζε Μιονγκ επικεφαλής των αντιπροσωπειών των δύο χωρών
ΤΟΥΡΚΙΑ

Νότια Κορέα και Τουρκία ενισχύουν τη συνεργασία τους σε πυρηνική ενέργεια και αμυντική βιομηχανία

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε την υπογραφή πρωτοκόλλου για την ενεργή υποστήριξη της συμμετοχής νοτιοκορεατικών επιχειρήσεων σε τουρκικά πυρηνικά έργα