Προκαλούν οι Τούρκοι με τις “πωλήσεις των ελληνικών νησιών.”

"Περισσότερο απ'όλους, εμάς ενδιαφέρει το τι θα γίνει με τα νησιά που θα πουλήσει η Ελλάδα" δηλώνει ο πρόεδρος των επενδυτών Τουριστικών Επιχειρήσεων της Τουρκίας.

Προκαλούν οι Τούρκοι με τις “πωλήσεις των ελληνικών νησιών.”

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Βρήκαν την ευκαιρία οι γείτονες μας και με το άκουσμα της είδησης του ενδεχόμενου πώλησης ελληνικών νησιών στην Ελλάδα και δηλώνουν πως ενδιαφέρονται για τα νησιά του Αιγαίου!
Ο πρόεδρος των Επενδυτών Τουριστικών Επιχειρήσεων της Τουρκίας Τουργκούτ Γκιούρ σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Ανατολή αναφέρει χαρακτηριστικά « εμείς θα ενδιαφερθούμε για την πρόσκληση ενδιαφέροντος για τα νησιά. Αν μας δοθεί μια ξεκάθαρη πρόταση τότε μπορούμε να πραγματοποιήσουμε επενδύσεις» αναφέρει.
Ο Γκιουρ όμως κρατά για το τέλος την προκλητική ατάκα και δείχνει τις πραγματικές προθέσεις ορισμένω τούρκων «επενδυτών». «Η κατάσταση των νησιών του Αιγαλιου ενδιαφέρει περισσότερο απ’ όλους την Τουρκία».
Ο ίδιος αποφεύγει να αναφέρει τα νησιά ως «ελληνικά» επίσης δεν εξηγεί γιατό ενδιαφέρει την Τουρκία τόσο , το τι σχεδιάζει η ελληνική κυβέρνηση να κάνει με κάποιες βραχονησίδες.
Όσοι στην Αθήνα σχεδιάζουν να πουλήσουν βραχονησίδες , ας λάβουν υπ’όψιν και το εθνικό συμφέρον της χώρας. Δεν είναι όλα για ξεπούλημα.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Οι Έλληνες πουλάνε νησιά όπως τα Ιμια”


Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

KAAN
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

KAAN: Το μεγάλο αεροπορικό στοίχημα της Τουρκίας – Ο αμερικανικός κινητήρας που κρίνει το μέλλον του προγράμματος και τι σημαίνει για την Ελλάδα

Η πιθανή αποδέσμευση των αμερικανικών GE F110 από την Ουάσιγκτον μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τον ρυθμό εξέλιξης του προγράμματος