Απελευθέρωσαν 49 Τούρκους ομήρους οι ισλαμιστές

Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε ότι 49 τούρκοι όμηροι που κρατούσαν οι ισλαμιστές στο Ιράκ απελευθερώθηκαν.

Απελευθέρωσαν 49 Τούρκους ομήρους οι ισλαμιστές

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε ότι 49 τούρκοι όμηροι που κρατούσαν οι ισλαμιστές στο Ιράκ απελευθερώθηκαν και επέστρεψαν στην Τουρκία.

Οι Τούρκοι, συμπεριλαμβανομένων διπλωματικών υπαλλήλων, είχαν πιαστεί όμηροι μέσα στο τουρκικό προξενείο στη Μοσούλη στις 11 Ιουνίου.

Ο Νταβούτογλου είπε σε τούρκους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν ότι οι όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι νωρίς το πρωί του Σαββατου και έχουν φτάσει στην Τουρκία.

Δεν παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες της απελευθέρωσής τους.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
ΤΟΥΡΚΙΑ

Ερντογάν για Κυπριακό: Καμία διαδικασία επίλυσης δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς την αποδοχή των τουρκικών θέσεων

«Παρακολουθούμε προσεκτικά κάθε κίνηση των κύκλων που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις εντάσεις στην περιοχή μας» πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος