Έδωσαν το όνομα του Ερντογάν σε…ορχιδέα

‘Eνα νέο είδος ορχιδέας ονομάστηκε «Recep Tayyip-Emine Erdoğan» στο γνωστό Βοτανικό Πάρκο της Σιγκαπούρης το οποίο επισκέφθηκε ο Τουρκος Πρωθυπουργός  και η σύζυγός του, Emine ,συνοδευόμενοι από υπουργούς στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στη χώρα. 
 
Την  είδηση – παραπολιτικού για μας ενδιαφέροντος – γράφει η  εφημερίδα «Yeni Şafak» για να δείξει την επιτυχία του ταξιδιού.Η εφημερίδα «Sabah».  γράφει από την πλευρά της πως ένα μεγάλο βήμα της Τουρκίας έγινε στον οικονομικό τομέα με τη Σιγκαπούρη, μια από τις χώρες των Ασιατικών Τίγρεων η οποία ήταν ο δεύτερος σταθμός της περιοδείας Ερντογάν στην Ασία, μετα την Ιαπωνία

Ο Τούρκος πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της χώρας, κ.Τόνι Τανγκ Κενγκ Γιαμ και τον ομόλογό του της Σιγκαπούρης, κ.Λι Σιέν Λόουνγκ. Ο κ.Erdoğan σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μαζί με τον κ. Λόουνγκ μετά το πέρας της συνάντησής τους, δήλωσε:«Συμφωνήσαμε ότι θα ξεκινήσουν οι συνομιλίες για την υπογραφή της συμφωνίας ελευθέρου εμπορίου μεταξύ Τουρκίας και Σιγκαπούρης. Πραγματοποιήθηκε το πρώτο βήμα.

Συνάντηση θα έχουν οι υπουργοί Οικονομικών των δύο χωρών. Αποφασίσαμε να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας σε κάθε τομέα. Ο όγκος των εμπορικών συναλλαγών των δύο χωρών υποχώρησαν λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Ο στόχος μας είναι 5 δισεκατομμύρια δολάρια».