ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΜΙΚΑΖΙ, έξω από την Αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα. Δύο νεκροί

Η επίθεση έξω από την αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα ειναι επίθεση καμικάζι

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες μιλούν για δυο νεκρούς, πιθανότατα οι υπεύθυνοι ασφαλείας της πρεσβείας. Νεκρός είναι και ο καμικάζι αυτοκτονίας.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί δίπλα από το φυλάκιο του φρουρού κοντά στοπ σημείο οπου εκδίδονται οι βίζες.
Έχει γκρεμιστεί από την έκρηξη μέρος του τείχους γύρω από την αμερικανική πρεσβεία.
Δεκάδες ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στην περιοχή μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες υπάρχουν πολλοί τραυματίες.

 Εικάζεται ότι ο ένας από τους νεκρούς είναι η «ζωντανή βόμβα» ο οποίος πλησίασε στη 2η Είσοδο της αμερικανικής Πρεσβείας και ενώ θα περνούσε από τα μηχανήματα ασφαλείας, πανικοβλήθηκε και πυροδότησε τα εκρηκτικά που έφερε πάνω του .Στην 2η Είσοδο της αμερικανικής Πρεσβείας που σημειώθηκε η έκρηξη παρατηρούνται ότι υπάρχουν μεγάλες υλικές ζημιές.
 
Ο δεύτερος νεκρός είναι ένας από τους άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας που βρισκόταν έξω από την Πρεσβεία.
 
Μετά την έκρηξη σταμάτησε η κυκλοφορία στην λεωφόρο Παρισίων όπου βρίσκεται η αμερικανική Πρεσβεία και αναφέρθηκε ότι από την έκρηξη τραυματίστηκαν άλλα τρία άτομα , απλοί πολίτες, που διεκομίσθηκαν στα νοσοκομεία και η κατάσταση του ενός είναι σοβαρή.
 
Στο σημείο έφθασε  και ο Νομάρχης της κ. Αγκυρας Γιουκσέλ.
 
Στο μεταξύ ελικόπτερο της αστυνομίας υπερίπταται πάνω από την περιοχή και σημειώνεται ότι ελήφθησαν δρακόντεια μέτρα ασφάλειας και ότι έφθασαν στην περιοχή πυροτεχνουργοί και ένας Εισαγγελέας.
 
 

Bu video Adobe Flash Player’ın son sürümünü gerektirmektedir.