Επιβεβαίωση: Η Τουρκία άνοιξε φυλακές για να στείλει μετανάστες στην Ευρώπη

Η δήλωση του πρώην κρατούμενου μετανάστη επιβεβαιώνει τους φόβους αλλά και τις πληροφορίες που είχε η Ελλάδα.

μετανάστες

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός Halk TV, μετέδωσε μαρτυρία μετανάστη που κατευθύνεται προς τα σύνορα με την Ελλάδα και είπε χαρακτηριστικά: “Ήμουν στην φυλακή, μας απελευθέρωσαν και μας είπαν ‘φύγετε’ “.

Στη συνέχεια, ο μετανάστης ανέφερε: “Θα πάω στην Ευρώπη για να σωθώ”.

Υπενθυμίζεται πως, όπως σας πληροφόρησε το πρωί το OnAlert, ανώτατη κυβερνητική πηγή, ανέφερε χθες στον ΣΚΑΙ ότι υπάρχουν στοιχεία ότι οι τουρκικές αρχές έχουν ανοίξει τις τελευταίες ώρες κλειστά κέντρα κράτησης όπου βρίσκονται πρόσφυγες και μετανάστες με παραβατική συμπεριφορά και τους μεταφέρουν στα σύνορα με την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
ΤΟΥΡΚΙΑ

Ερντογάν για Κυπριακό: Καμία διαδικασία επίλυσης δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς την αποδοχή των τουρκικών θέσεων

«Παρακολουθούμε προσεκτικά κάθε κίνηση των κύκλων που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις εντάσεις στην περιοχή μας» πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος