O Eρντογάν φοβάται δεύτερο “Γκεζί” τον Σεπτέμβριο.

"Έχουμε λάβει τα μέτρα μας για να τα αντιμετωπίσουμε" δηλώνει

O Eρντογάν φοβάται δεύτερο “Γκεζί” τον Σεπτέμβριο.

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Για την πιθανότητα ξεσπάσματος επεισοδίων τον ερχόμενο Σεπτέμβριο όπως συνέβησαν τον Ιούνιο στο πάρκο Γκεζί μίλησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος τόνισε πως οι τουρκικές αρχές έχουν προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Στη Σιλυβριά ( σ.σ. στο δικαστήριο για την Εργεκενεκόν) έστελναν μηνύματα για τις 5 Σεπτεμβρίου. Αυτοί που λένε αυτά τα πράγματα δεν θα πετύχουν τίποτα. Οσα και να λένε εμείς έχουμε λάβει τα μέτρα μας και θα λάβουμε κι άλλα. Όσοι προκαλέσουν αναστάτωση θα πληρώσουν βαρύ τίμημα στα πλαίσια της νομιμότητας. Θα σεβαστώ κάθε διαδήλωση που θα γίνεται όμως στα πλαίσια της νομιμότητας» δήλωσε ο Ερντογάν.

Ο τούρκος πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στα γεγονότα στο πάρκο Γκεζί και τόνισε πως κάποιοι δεν επιθυμούν την ύπαρξη μιας ισχυρής Τουρκίας. «Στην αρχή μας είπαν πως ήταν για δέντρα.Άλλοι είπαν πως δεν είναι για τα δέντρα. Κάποιοι δεν θέλουν ισχυρή Τουρκία και δουλεύουν γι’αυτό στο σκοπό. Στο πάρκο Γκεζί έγινε επανάσταση λόγω της ανεργίας;” αναρωτήθηκε ο Ερντογάν.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
ΤΟΥΡΚΙΑ

Ερντογάν για Κυπριακό: Καμία διαδικασία επίλυσης δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς την αποδοχή των τουρκικών θέσεων

«Παρακολουθούμε προσεκτικά κάθε κίνηση των κύκλων που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις εντάσεις στην περιοχή μας» πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος