Ερντογάν: Απάτη των ΗΠΑ η προσγείωση Apollon στη Σελήνη!

Μετάφραση-Επιμέλεια: OnAlert

Προκλητική δήλωση Ερντογάν σχετικά με την διαστημική αποστολή Apollon στο φεγγάρι. Καλεί τις ΗΠΑ να παραδεχτούν την αλήθεια και τους άλλους ηγέτες να τον υποστηρίξουν γιατί γνωρίζουν αλλά δεν …μιλούν!

Σύμφωνα με το Chitinews, ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε σε μια ακόμη προκλητική δήλωση. Όπως διαμήνυσε, η προσσελήνωση των ΗΠΑ ήταν μια σκηνοθετημένη απάτη και πως ο κόσμος πρέπει να γνωρίσει την αλήθεια σχετικά με τις διαστημικές αποστολές του Apollo.

Απευθυνόμενος σε συνεδρίαση στη Σμύρνη για την υπερθέρμανση του πλανήτη, ο Ερντογάν δήλωσε ότι οι ΗΠΑ πρέπει να παραδεχτούν επιτέλους ότι οι αστροναύτες δεν προσγειώθηκαν ποτέ στο φεγγάρι και πως η προσγείωση σκηνοθετήθηκε στα στούντιο του Χόλιγουντ. Απηύθυνε επίσης έκκληση προς τους άλλους ηγέτες του κόσμου να τον υποστηρίξουν.

«Κάθε πρόεδρος, πρωθυπουργός ή καγκελάριος γνωρίζουν την αλήθεια πίσω από την σεληνιακή απάτη των ΗΠΑ. Όταν εκλεγόμαστε στο ανώτατο αξίωμα, παίρνουμε μια μαύρη βαλίτσα, όπου φυλάσσονται όλα τα παγκόσμια μυστικά. Σοκαρίστηκα όταν διαπίστωσα ότι οι ΗΠΑ ποτέ δεν έφθασαν στο φεγγάρι», δήλωσε ο Ερντογάν. «Οι ηγέτες υποτίθεται ότι φυλάσσουν αυτά τα μυστικά και ποτέ δεν τα δημοσιεύουν, αλλά είναι καιρός να κυριαρχήσει η ειλικρίνεια.»

Ο Τούρκος πρόεδρος υποσχέθηκε ότι θα αποκαλύψει περισσότερα μυστικά, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Μετάφραση-Επιμέλεια: OnAlert
Πηγή:
CHITINEWS