O Eρντογάν θέλει τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020

Οι Τούρκοι θεωρούν φαβορί την Κων/πολη για την ανάληψη των αγώνων. Ο Ερντογάν στις 7 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψει στο Μπουένος Άϊρες

O Eρντογάν θέλει τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεκίνησε τις προσωπικές προσπάθειες για να αναλάβει η χώρα του τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020.
Ο τούρκος πρωθυπουργός στις 7 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψει ο ίδιος στο Μπουένος Άϊρες όπου θα αποφασισθεί και θα ανακοινωθεί η πόλη που θα αναλάβει τους αγώνες.
Η τουρκική κυβέρνηση προωθεί την Κωνσταντινούπολη και θεωρεί πως έχει μεγάλες πιθανότητες να αναλάβει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων. Η Κωνσταντινούπολη θα ανταγωνιστεί με τη Μαδρίτη και το Τόκιο. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sabah η τουρκική κυβέρνηση θεωρεί πως εκτός από πολλών πλεονεκτημάτων που προσφέρει η ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων θεωρεί πως θα είναι κι ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξης της τουρκικής οικονομίας.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ