Ερντογάν: “Κάνει τον γαμπρό του υπουργό Εξωτερικών”

Σύμφωνα με τον Οζκιράζ, ο Ερντογάν, σκοπεύει να διορίσει τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της Βουλής Μπιναλί Γιλντιρίμ και τον νυν υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ως αντιπροέδρους.

Ερντογάν - ανασχηματισμός - Αλμπαϊράκ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με τον συνήθως καλά πληροφορημένο τουρκικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Τ24, ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν πρόκειται σύντομα να προχωρήσει σε ευρύ κυβερνητικό ανασχηματισμό.

Το σχετικό σημερινό άρθρο, επικαλούμενο τον διευθυντή της εταιρείας Ευρασιατικών Ερευνών Κεμάλ Οζκιράζ, αναφέρει ότι ο Τούρκος πρόεδρος πρόκειται σύντομα να ξεκινήσει περιοδείες σε όλη τη χώρα μετά την υποχώρηση των μέτρων κατά της πανδημίας και μετά το τέλος της περιοδείας θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο κυβερνητικό του επιτελείο.

Σύμφωνα με τον Οζκιράζ, ο Ερντογάν, σκοπεύει να διορίσει τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της Βουλής Μπιναλί Γιλντιρίμ και τον νυν υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ως αντιπροέδρους.

Επίσης ο Μπεράτ Αλ Μπαϊράκ, υπουργός Οικονομικών και Θησαυροφυλακίου και γαμπρός του Ταγίπ Ερντογάν πρόκειται αναλάβει το Υπουργείο Εξωτερικών, αντικαθιστώντας τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
ΤΟΥΡΚΙΑ

Ερντογάν για Κυπριακό: Καμία διαδικασία επίλυσης δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς την αποδοχή των τουρκικών θέσεων

«Παρακολουθούμε προσεκτικά κάθε κίνηση των κύκλων που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις εντάσεις στην περιοχή μας» πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος