Ο Κεμάλ, η σύζυγός του και οι «τουρκολόγοι»

Αφού …εκτέλεσε όλους τους Τούρκους βατραχανθρωπους που είχαν αποβιβαστεί στα Ίμια και επέμενε σ΄ αυτό ακόμη κι όταν αυτοί εμφανίζονταν κι έδιναν συνεντεύξεις ,είπε να ασχοληθεί και με τις …σεξουαλικές προτιμήσεις του Κεμάλ Ατατούρκ, δημοσιογράφος που δηλώνει και τουρκολόγος.

Τα …γούστα του Κεμάλ μας είναι αδιάφορα αλλά το να διαβάζουμε από …τουρκολόγο ότι ο Ατατούρκ δεν παντρεύτηκε ποτέ…βγάζει μάτι. Επειδή μπορεί να έλειπε την ημέρα εκείνη από το μάθημα τουρκολογίας να του επισημάνουμε ότι ο Kεμάλ Ατατούρκ παντρεύτηκε. Ηταν παντρεμένος με τη Σμυρνιά Λατιφέ Χανούμ. Ο Κεμάλ τη γνώρισε μετά τη στρατιωτική του νίκη και την άφιξη του στη Σμύρνη το 1922. 
 O πολιτικός γάμος τους έγινε στις 29 Ιανουαρίου του 1923. Το 1925 το ζεύγος πήρε διαζύγιο λόγω σοβαρών διαφωνιών. Αν αυτό επιβεβαιώνει τα άλλα που ισχυρίζεται ο τουρκολόγος δεν το ξέρουμε. Αναμένουμε νέο πόνημά του για να μας διαφωτίσει. Ίσως κάτι να δημοσιεύσει το βουλγαρικών πλέον συμφερόντων site, που είχε ανακοινώσει και την …εκτέλεση των Τούρκων κομάντος.

Στη φωτογραφία ο Κεμάλ με την σύζυγό του.