“Οι Έλληνες δεν μπορούν να κάνουν αερομαχίες” λένε οι Τούρκοι

Προκλητικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Haberturk υποστηρίζει πως "λόγω οικονομικής κρίσης τα ελληνικά μαχητικά δεν παραβιάζουν τον τουρκικό εναέριο χώρο ούτε κάνουν αερομαχίες στο Αιγαίο".

Onalert Newsroom
“Οι Έλληνες δεν μπορούν να κάνουν αερομαχίες” λένε οι Τούρκοι

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Με ένα συκοφαντικό και προκλητικό δημοσίευμα η τουρκική εφημερίδα Habertürk ισχυρίζεται πως η ελληνική Πολεμική Αεροπορία δεν μπορεί να κάνει αερομαχίες στο Αιγαίο λόγω οικονομικής κρίσης.

« Ο Έλληνας δεν μπορεί να κάνει αερομαχίες καθώς μια απογείωση κοστίζει 10.000 Ευρώ» είναι ο τίτλος της Habertürk που γράφει πως «από την 1η Ιουλίου και μετά οι Έλληνες δεν παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας»!


Η τουρκική εφημερίδα γράφει πως « στην ιστοσελίδα της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας από την 1η Ιουλίου δεν υπάρχει καμία αναφορά για παραβίαση εναέριου χώρου. Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν συνδέουν την εξάλειψη των παραβιάσεων με την οικονομική κρίση της Ελλάδας».

Η Ηabertürk γράφει πως κάθε απογείωση ενός F-16 κοστίζει 10.000 Ευρώ, του Mirage-2000 11.000 Ευρώ. Η ίδια εφημερίδα υποστηρίζει πως το 2012 η Ελλάδα ξόδεψε 20 εκατομμύρια Ευρώ και σχολιάζει πως «ενώ τώρα αυτά τα χρήματα φαίνεται πως δεν υπάρχουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έντονη τουρκική παρουσία στο Αιγαίο – 13 παραβιάσεις

332% πάνω οι τουρκικές παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο!

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ
ΤΟΥΡΚΙΑ

Ερντογάν για τις αμερικανικές ενδιάμεσες εκλογές: «Οι σχέσεις μας με τις ΗΠΑ στηρίζονται σε στέρεα θεμέλια»

Ο Τούρκος πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι η Άγκυρα θα συνεχίσει τον στενό διάλογο τόσο με την αμερικανική κυβέρνηση όσο και με τα δύο νομοθετικά σώματα των ΗΠΑ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Λι Τζε Μιονγκ επικεφαλής των αντιπροσωπειών των δύο χωρών
ΤΟΥΡΚΙΑ

Νότια Κορέα και Τουρκία ενισχύουν τη συνεργασία τους σε πυρηνική ενέργεια και αμυντική βιομηχανία

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε την υπογραφή πρωτοκόλλου για την ενεργή υποστήριξη της συμμετοχής νοτιοκορεατικών επιχειρήσεων σε τουρκικά πυρηνικά έργα