Η ισλαμική ηθική καταργεί την μικτή εκπαίδευση στην Τουρκία του 2014!

Η Τουρκία του Ερντογάν είναι μια χώρα που πάει πίσω.

Onalert Newsroom
Η ισλαμική ηθική καταργεί την μικτή εκπαίδευση στην Τουρκία του 2014!

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Τουρκία του Ερντογάν είναι μια χώρα που πάει πίσω! Μπορεί οι οικονομικοί της δείκτες τα τελευταία χρόνια να ήταν ενθαρρυντικοί για το μέλλον της χώρας, αλλά η εξουσία Ερντογάν δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον.

Η είδηση είναι ενδεικτική της νοοτροπίας που διαβρώνει πλέον μέρα με τη μέρα την γειτονική χώρα: σε σχολείο της Κωνσταντινούπολης καταργήθηκε η μικτή εκπαίδευση!!!

Σύμφωνα με την είδηση που έχουν μεταφράσει τα tourkikanea.gr “η μικτή εκπαίδευση καταργήθηκε στο λύκειο ιμάμ-χατίπ Ακσεμσεττίν στο Εσενλέρ της Κωνσταντινούπολης και άρχισε η εκπαίδευση αγοριών και κοριτσιών σε διαφορετικές ώρες. Από την αρχή της περιόδου τα αγόρια εκπαιδεύονται στο πρωινό ωράριο και τα κορίτσια στο μεσημεριανό.
Σύμφωνα με το κείμενο της εφημερίδας Εβρενσέλ, εκπαιδευτικός του σχολείου αυτού που δεν θέλησε να πει το όνομα του, ανέφερε πως τα αγόρια χωρίστηκαν από τα κορίτσια για λόγους “ισλαμικής ηθικής” και ότι ο στόχος είναι να μην μαλώνουν οι μαθητές για τις μαθήτριες!

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΑΚΡ βουλευτής Σαδίκ Γιακούτ είχε δηλώσει πως “το ότι μέχρι τώρα γινόταν μικτή εκπαίδευση κοριτσιών και αγοριών ήταν ένα μεγάλο λάθος. Αυτό το λάθος από την επόμενη περίοδο θα διορθωθεί”.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ
ΤΟΥΡΚΙΑ

Ερντογάν για τις αμερικανικές ενδιάμεσες εκλογές: «Οι σχέσεις μας με τις ΗΠΑ στηρίζονται σε στέρεα θεμέλια»

Ο Τούρκος πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι η Άγκυρα θα συνεχίσει τον στενό διάλογο τόσο με την αμερικανική κυβέρνηση όσο και με τα δύο νομοθετικά σώματα των ΗΠΑ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Λι Τζε Μιονγκ επικεφαλής των αντιπροσωπειών των δύο χωρών
ΤΟΥΡΚΙΑ

Νότια Κορέα και Τουρκία ενισχύουν τη συνεργασία τους σε πυρηνική ενέργεια και αμυντική βιομηχανία

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε την υπογραφή πρωτοκόλλου για την ενεργή υποστήριξη της συμμετοχής νοτιοκορεατικών επιχειρήσεων σε τουρκικά πυρηνικά έργα

Ο Ντόναλντ Τραμπ μιλάει στο αυτί του Ταγίπ Ερντογάν
ΤΟΥΡΚΙΑ

Τουρκία: Ανησυχίες για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ και τις επιπτώσεις στα εξοπλιστικά προγράμματα

Σύμφωνα με έκθεση του τουρκικού Ινστιτούτου Κοινωνικών Μελετών, η ενίσχυση των Δημοκρατικών θα δυσκόλευε την υλοποίηση δεσμεύσεων του Τραμπ σχετικά με τα F-35