Ιμπράημ Καλίν: Και τροβαδούρος του έρωτα το δεξί χέρι του Ερντογάν [video]

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε τον Ιμπραήμ Καλίν ως εκπρόσωπο τύπου της Τουρκικής Προεδρίας, δηλαδή το «δεξί χέρι» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τον μάθαμε από τις οξύτατες δηλώσεις, ανακοινώσεις ή αναρτήσεις όχι μόνον κατά της Ελλάδας, αλλά και εναντίον οιουδήποτε «ενοχλεί» τον Τούρκο Πρόεδρο, όπως έκανε πολύ πρόσφατα σε οξύτατους τόνους κατά του Τζο Μπάιντεν και της απόφασής του να αναγνωρίσει επίσημα της γενοκτονία των Αρμενίων.

Τον γνωρίζουμε ακόμη από τις «λεπτές αποστολές» που αναλαμβάνει ως εντολοδόχος του Ερντογάν, όπως για παράδειγμα να συνομιλεί με την διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του Έλληνα πρωθυπουργού, Ελένη Σουρανή. «Αν θέλει ο Θεός, με την Ελλάδα θα επικοινωνούμε όχι μέσω άλλων κρατών, οργανισμών αλλά μέσω του ειδικού απεσταλμένου μου Ιμπραήμ Καλίν και της ειδικής απεσταλμένης του κυρίας Ελένης», είχε πει χαρακτηριστικά ο Ερντογάν, μετά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο περιθώριο της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε, ήταν το άλλο «ταλέντο» του Καλίν, το τραγούδι. Όπως ανέφερε και ο ΣΚΑΙ, ο Ιμπραήμ Καλίν, το «δεξί χέρι» του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν δεν αρκείται στη διπλωματία, αλλά διεκδικεί τη δόξα (και) αστεριού του τραγουδιού, καθώς κυκλοφορεί διάφορα τραγούδια και… «ραγίζει καρδιές». Το τελευταίο έγινε σε συνεργασία με τον Τούρκο μουσικοσυνθέτη Ερκάν Ογκούρ, και έχει τίτλο σε ελεύθερη μετάφραση «Είμαι Τίποτα».

Στο βίντεο κλιπ – ασπρόμαυρο και ατμοσφαιρικό – o 49χρονος Καλίν παίζει άψογα ταμπουρά και τραγουδά μεταξύ άλλων: «Ράγισα μια καρδιά χωρίς να το ξέρω, σφαίρες έπεσαν βροχή από τον ουρανό (…) Είμαι φωτιά χωρίς καπνό, η Αραβική θάλασσα χωρίς ακτές».

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το τραγούδι του Καλίν αναρτήθηκε στο YouTube από την εταιρεία παραγωγής του τον Απρίλιο του 2021 και μέχρι σήμερα έχει περισσότερες από 1.200.000 θεάσεις…

Πηγή: Με πληροφορίες από skai.gr