Ιντλίμπ: Άλλοι δύο Τούρκοι νεκροί από το σφυροκόπημα Συρίας και Ρωσίας

Μετά το συμβάν αυτό, ο αριθμός των νεκρών μεταξύ των τουρκικών δυνάμεων στην Ιντλίμπ της Συρίας ανέρχεται σε 59.

Συρία

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ακόμη δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και έξι τραυματίστηκαν σε επίθεση του συριακού στρατού στην επαρχία Ιντλίμπ της βορειοδυτικής Συρίας, ανακοίνωσε σήμερα το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

Αμέσως αφού οι συριακές δυνάμεις άνοιξαν πυρ εναντίον τους, οι Τούρκοι στρατιώτες απάντησαν και εξακολουθούν να πλήττουν στόχους του συριακού στρατού.

Μετά το συμβάν αυτό, ο αριθμός των νεκρών μεταξύ των τουρκικών δυνάμεων στην Ιντλίμπ της Συρίας ανέρχεται σε 59.

Η νέα ένταση στις μάχες με τις δυνάμεις της Τουρκίας στην Ιντλίμπ έρχεται σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της Μόσχας πως οι δυνάμεις της Άγκυρας έχουν ενωθεί με εκείνες των τρομοκρατών στην Συρία.

Σύμφωνα με αναλυτές η ανακοίνωση αυτή ανοίγει ουσιαστικά τον δρόμο για νέες ρωσικές επιχειρήσεις στην Ιντλίμπ, προειδοποιώντας πως θα υπάρξουν και νεκροί Τούρκοι, αφού “έχουν ενωθεί” με τους τρομοκράτες.

 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ