Κορονοϊός στην Τουρκία: Φυγάδευσαν κόρη αξιωματούχου για να μην μπει σε καραντίνα!

Αντιδράσεις προκάλεσε στην Τουρκία η «απόδραση» με τη βοήθεια της τουρκικής αστυνομίας της κόρης του «διευθυντή πολιτικής αεροπορίας» των κατεχομένων από το λεωφορείο που μετέφερε επιβάτες αεροσκάφους από Γαλλία και οι οποίοι προορίζονταν για καραντίνα.

Επιβάτης που βρισκόταν στο ίδιο λεωφορείο κατέγραψε τις εικόνες με το κινητό του ανεβάζοντάς τες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η υπόθεση πήρε διαστάσεις και εισαγγελέας στην Κωνσταντινούπολη διέταξε έρευνα.

«Ποια είναι τα νεαρά κορίτσια που έρχονται στη χώρα με πτήση TK1824 από το Παρίσι, κατεβαίνουν από το λεωφορείο από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης στην περιοχή της καραντίνας, κατεβαίνουν από το λεωφορείο με τις αποσκευές τους και πάνε με ιδιωτικό όχημα;», αναρωτιέται ο χρήστης του youtube, που ανέβασε το σχετικό βίντεο:

Ο σάλος που προκλήθηκε ανάγκασε τον υπουργό Δικαιοσύνης με ανάρτησή του στο Twitter να υποσχεθεί έρευνα.

«Ο νόμος θα κάνει ό,τι πρέπει για τους ταξιδιώτες από την Γαλλία που κατέβηκαν από το λεωφορείο της καραντίνας. Κανένας συμβιβασμός ή εξαίρεση δεν είναι ανεκτά. Όλοι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο», έγραψε ο Abdulhamit Gul.

Πηγή: Με πληροφορίες από sigmalive