Στην Καππαδοκία η Μέρκελ

Επίσκεψη και στην Καππαδοκία, ένα από τα χριστιανικά κέντρα προσκυνήματος στην Τουρκία, περιέλαβε η Γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ στο ταξίδι της στην Τουρκία ( 24-25 Φεβρουαρίου).

Όπως έγραψε το onalert ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να επισκεφθεί  η κ Μέρκελ και την γερμανική μονάδα Patriot που βρίσκεται στην ΝΑ Τουρκία.
Στην περίπτωση που αποφασίσει να επισκεφθεί τους Patriot,  τότε το αεροπλάνο της θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Γκαζίαντεπ και από εκεί θα μεταβεί σto Καχραμανμαράς όπου βρίσκονται οι γερμανοί στρατιωτικοί. Αυτό το σκέλος του προγράμματος θα είναι κλειστό προς τον Τύπο.

Στην Καππαδοκία η Μέρκελ

Η τούρκικη εφημερίδα Σαμπάχ γράφει οτι η  επίσκεψη μέχρι τώρα είχε προβλεφθεί για μισή μέρα και η κ Μέρκελ τελικά χθες αποφάσισε να μεταβεί και στην Καππαδοκία που ήταν μεταξύ των εναλλακτικών περιπτώσεων που της είχαν προταθεί και έτσι η επίσκεψη έφθασε τις δύο μέρες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η κ Mέρκελ αποφάσισε να μεταβεί  στην Καππαδοκία η οποία είναι ένα από τα χριστιανικά κέντρα προσκυνήματος, διότι ο Αγιος Παύλος είχε περάσει από εκεί και οι Ρωμαίοι ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό από αυτόν και προσθέτει ότι κατά την σύγκρουση Καθολικών και Ορθοδόξων η Καππαδοκία είχε γίνει καταφύγιο .

Την κ. Μέρκελ στην επίσκεψή της στην Τουρκία θα συνοδεύουν και πολλοί επιχειρηματίες όπως οι  CEO της NBB, Siemens, Deutsche Bank και Lufthansa . 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχέδιο δολοφονίας της Μέρκελ!

Χίτλερ-Στάλιν-Μουσολίνι «ξαναγράφουν» την ιστορία;

Βαϊμάρη η Ελλάδα, γράφουν οι Γερμανοί