Ναυτικό αποκλεισμό στο Λίβανο ετοιμάζει η Τουρκία σύμφωνα με δημοσιεύματα!

Μεγαλομανία σε όλα τα επίπεδα.

Onalert Newsroom
Ναυτικό αποκλεισμό στο Λίβανο ετοιμάζει η Τουρκία σύμφωνα με δημοσιεύματα!

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Αντιπροσωπεία της ΜΙΤ στη Βηρυτό» για τους Τούρκους πιλότους που  κρατούνται όμηροι αναγγέλλει η τουρκική εφημερίδα Vatan για την μυστική υπηρεσία της Τουρκίας. Ταυτόχρονα η εφημερίδα κάνει  αναφορά στην εφημερίδα Ντιγιάρ του Λιβάνου που ισχυρίστηκε πως η Τουρκία προβαίνει σε ετοιμασίες για να πραγματοποιήσει στρατιωτικό βήμα ως αντίποινα για τους Τούρκους πιλότους.

 Στην περίπτωση που δεν αφεθούν ελεύθεροι οι πιλότοι ελέχθη - κατά την εφημερίδα  Ντιγιάρ - πως τα τουρκικά πολεμικά πλοία που βρίσκονται στη Μεσόγειο θα εισέλθουν στα χωρικά ύδατα του Λιβάνου και θα κάνουν μπλόκο στον Λίβανο δια θαλάσσης. Επίσης λέγεται πως θα κλείσει ο τουρκικός εναέριος χώρος στα αεροσκάφη του Λιβάνου και θα σταματήσουν οι πτήσεις μεταξύ των δύο χωρών.  

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ
ΤΟΥΡΚΙΑ

Ερντογάν για τις αμερικανικές ενδιάμεσες εκλογές: «Οι σχέσεις μας με τις ΗΠΑ στηρίζονται σε στέρεα θεμέλια»

Ο Τούρκος πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι η Άγκυρα θα συνεχίσει τον στενό διάλογο τόσο με την αμερικανική κυβέρνηση όσο και με τα δύο νομοθετικά σώματα των ΗΠΑ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Λι Τζε Μιονγκ επικεφαλής των αντιπροσωπειών των δύο χωρών
ΤΟΥΡΚΙΑ

Νότια Κορέα και Τουρκία ενισχύουν τη συνεργασία τους σε πυρηνική ενέργεια και αμυντική βιομηχανία

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε την υπογραφή πρωτοκόλλου για την ενεργή υποστήριξη της συμμετοχής νοτιοκορεατικών επιχειρήσεων σε τουρκικά πυρηνικά έργα