Ντονμέζ: «Μπορούμε να κάνουμε πολλές γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο»

«Ο χρόνος θα δείξει, αλλά διατηρούμε τις ελπίδες μας. Θεωρούμε ότι υπάρχουν προοπτικές», είπε ο Ντονμέζ, σύμφωνα πάντα με το Reuters.

Ντονμέζ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Τουρκία είναι πιθανόν να κάνει νέες γεωτρήσεις για φυσικό αέριο στην ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η Τουρκία έχει ήδη κάνει γεωτρήσεις στην περιοχή, διευκρίνισε ο Τούρκος υπουργός προσθέτοντας ότι αν και υπήρξαν ενδείξεις για φυσικό αέριο, δεν έχει υπάρξει οικονομικά σημαντική ανακάλυψη.

«Οι ειδικοί μας ερευνούν τα στοιχεία κάθε γεώτρησης με τα σεισμικά στοιχεία που έχουν ήδη συγκεντρωθεί. Θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλές ακόμη γεωτρήσεις κοντά σε εκείνες όπου είχαμε ενδείξεις για φυσικό αέριο… Ο χρόνος θα δείξει, αλλά διατηρούμε τις ελπίδες μας. Θεωρούμε ότι υπάρχουν προοπτικές», είπε ο Ντονμέζ, σύμφωνα πάντα με το Reuters.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ