Ο Ερντογάν κατά καισαρικών και εκτρώσεων!

Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ

Νέα παρέμβαση του Τούρκου Πρωθυπουργού σε κοινωνικό θέμα.

Σε ομιλία του στη συνεδρίαση με σκοπό την προβολή του σχεδίου «Το να είσαι οικογένεια» του Υπουργείου Οικογένειας και Κοινωνικής Πολιτικής της Τουρκίας ο κ Ερντογάν χαρακτήρισε την καισαρική και την έκτρωση ως μέσα για την μείωση του πληθυσμού ενός έθνους.
Ο Τούρκος Πρωθυπουργός  δήλωσε τα εξής, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Τουρκίας: «εδώ και χρόνια σε αυτή τη χώρα προώθησαν τους μηχανισμούς ελέγχου των γεννήσεων. Πλέον χαλάμε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να το χαλάσουμε».«Σχεδόν αποστείρωσαν τον λαό μας. Έκαναν τα πάντα για αυτό ακόμη και ιατρικές επεμβάσεις. Με αυτό σχετίζεται η καισαρική και η έκτρωση», είπε ο κ.Ερντογάν.
Αφού τόνισε ότι ο σκοπός της καισαρικής είναι η μείωση του πληθυσμού ενός έθνους υποστήριξε παράλληλα ότι αναλογούν μεγάλες ευθύνες στις οικογένειες.
«Απευθύνω έκκληση κυρίως στις μητέρες. Εσείς είστε αυτές που θα χαλάσετε αυτό το παιχνίδι. Και ύστερα στους πατέρες. Εσείς δεν πρέπει να αποτελέσετε ένα μέρος αυτού του παιχνιδιού.  Οφείλεται να λύσετε αυτό το πρόβλημα σε αλληλεγγύη με τις συζύγους σας» ανέφερε.