«O Eρντογάν νοσηλεύεται σε νοσοκομείο». Ισχυρισμός τουρκικής εφημερίδας.

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
 

Αναστάτωση προκλήθηκε έστω και προσωρινά λόγω των φημών σχετικά με την κατάσταση της υγειας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το γραφείο του τούρκου πρωθυπουργού διέψευσε τις φήμες για επιδείνωση της υγείας του πρωθυπουργού που είχε αναφέρει η μικρή τουρκική εφημερίδα Yurt.
«Ολες οι πληροφορίες που ανέφεραν τα ακραία μέσα ενημέρωσης σχετικά με την υγεία του πρωθυπουργού Ερντογάν είναι ψευδείς…. Ο πρωθυπουργός μας όπως είχε αναφέρει και μετά την προσευχή του Μπαϊραμιού συνεχίζει τις εργασίες τους εκτός της πόλης» αναφέρει η ανακοίνωση. Το γραφείο του πρωθυπουργού αναφέρει πως ο Ερντογάν βρίσκεται εκτός της Κωνσταντινούπολης ( δεν αναφέρει που) και πως θα παραβρεθεί σε εγκαίνια διάφορων κτιρίων στην Προύσα το ερχόμενο Σάββατο.
Η τουρκική εφημερίδα στο σημερινό της δημοσίευμα είχε αναφέρει πως η υγεία του Ερντογάν επιδεινώθηκε την πρώτη μέρα του Μπαϊραμιού ( σ.σ. την προηγούμενη Πέμπτη) και πως νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης με σοβαρές επιπλοκές στο έντερο του. 
Ο Ερντογάν το Νοέμβριο του 2011, είχε χειρουργηθεί λόγω καρκίνου στο έντερο είχε και είχε αφαιρεθεί μέρος αυτού. Τότε όλες οι φήμες για την υγεία του διαψεύδονταν και όλες οι ανακοινώσεις για τη διακομιδή του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο είχαν γίνει μετά την επέμβαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η υγεία του Ερντογάν προβληματίζει και προκαλεί συζητήσεις για «την επόμενη μέρα»



ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Νέο θρίλερ με την υγεία του