«Πάγωσε» την Τουρκία η αδιαθεσία του Ερντογάν σε live μετάδοση – «Θεέ μου!» [vid]

«Πάγωσε» την Τουρκία το περιστατικό που καταγράφηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Kanal 7.

Συγκεκριμένα, σχεδόν σε όλη τη συνέντευξη ο Ερντογάν έδειχνε καταβεβλημένος, χωρίς τον γνωστό στόμφο του.

Όμως κάποια στιγμή η αδιαθεσία του ήταν εμφανής και το κανάλι αναγκάστηκε όχι μόνον να τον βγάλει εκτός τηλεοπτικού πλάνου, αλλά και να διακόψει εσπευσμένα τη συνέντευξη, παίζοντας διαφημίσεις.

Όπως φαίνεται στο επίμαχο βίντεο από το Kanal 7 ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν ενώ παραχωρεί συνέντευξη εντός του προεδρικού Μεγάρου, ξαφνικά δείχνει σαστισμένος και σταματάει να μιλάει.

Η κάμερα περνάει στον δημοσιογράφο δείχνοντάς τον πετάγεται από την καρέκλα του έντρομος και από το βάθος να ακούγονται φωνές με επιφωνήματα «Θεέ μου».

Το κανάλι μετά από λίγα δευτερόλεπτα αμηχανίας του δημοσιογράφου διέκοψε την απευθείας μετάδοση και πέρασε σε διαφημίσεις.

Όπως σημειώνει το ertnews.gr το πρόγραμμα επανήλθε στην κανονική του ροή μετά από δέκα λεπτά ενώ ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν που εμφανίστηκε ξανά, ζήτησε συγγνώμη από το κοινό που έγινε μάρτυρας της on air αδιαθεσίας του.

Ο ίδιος επικαλέστηκε ότι αντιμετώπισε μια στομαχική διαταραχή λόγω κόπωσης εξαιτίας τους προεκλογικού αγώνα.

Αν και το θέμα δεν προβάλλεται ιδιαίτερα από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, επαναφέρει στο προσκήνιο την κατάσταση της υγείας του Τούρκου Προέδρου, για την οποία πολλοί έχουν εκφράσει ανησυχίες στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν.